Wist u dat? & kampioenswedstrijd B1!

Wist u dat:

Wist u dat Douwe een half elftal passeert en hij dan niet meer weet waar hij heen moet spelen.

Wist u dat Steven de bal hoog houd tijdens een voetbal wedstrijd.

Wist u dat Gio wint van Stefan met sprinten als Stefan uitglijd. Wist u dat Gio zo hard lacht dat hij vergeet te scoren in een leeg doel. Dat iedereen dan lacht.

Wist u dat Martijn met een gebroken teen speelt. Hij er op drukt om hem aan te wijzen.

Wist u dat David zichzelf ikke noemt..

wist u dat Ingmar de bal door laat als de tegenstander niet weet te scoren omdat hij dat zielig vindt.

Wist u dat Ingmar de minst gepasseerde keeper is. Tot dus ver maar 12 tegen.

Wist u dat Willem beter speelt op kunst gras. Wist u dat zijn vader wou dat er iedere week op kunstgras gespeeld werd.

Wist u dat Demi iedere week the woman of the match is. Zij nu mee dingt naar de man of the match.

Wist u dat het altijd lachen is met Giovanni op de training.

Wist u dat dat Jorrick met alle lichaamsdelen heeft gescoord behalve met zijn handen.

Wist u dat Bobo de zak met waardeloze prullen zeer ernstig neemt en hij dus speciaal daarvoor waardeloze prulletjes mee neemt. Zoals een sneeuw schud huisje, afstand bediening ,spons.

Wist u dat Arend nog nooit een slechte wedstrijd heeft gevoetbald.

Wist u dat ze 22 november thuis kampioen kunnen worden.

Wist u dat u mag kijken zaterdag 22 november thuis om 3 uur.