Wintercupfinales

Afgelopen zaterdag stonden er weer een aantal finales op het programma.
De C1 en C2 waren bij elkaar in de poule beland en speelden een paar leuke wedstrijden tegen o.a.. 2 teams van Noordwolde. Een 3e en een 5e plek van de 6 deelnemende teams.
De E2 had het vorige keer zeer goed gedaan en hadden zich daarmee in een vrij sterke poule geplaatst. Deze keer ging het qua resultaat wat minder. Mooie gelijkwaardige wedstrijden die steeds beetje ongelukkig werden verloren of gelijk gespeeld. Een 6e plaats derhalve
Dan waren er ook de finales in Eenrum. Enrum kwam hier uit met de F3 (eerste jaars met al een beetje wedstrijdervaring) en F4 (onze allerjongsten). De F4 had het de eerste 2 keer best zwaar tegen allemaal iets oudere tegenstanders, maar nu waren ze in een poule terecht gekomen met gelijkwaardige tegenstanders. Met een overwinning, een gelijk spel en een nederlaag deden ze heel mooi mee en werden gedeeld 2e. De F3 had de vorige ronde een wat mindere dag en mistte toen de finale om de 1e t/m 4e plaats. Nu moesten ze om plek 5 t/m 8, ook geen slechte prestatie! Na een aantal super spannende wedstrijden, de eerste ging net verloren, maar de volgenden konden ze winnen, was het rekenen geblazen voor de organisatie. Tot grote vreugde van onze talentjes kwam er een eerste plaats uit en mochten ze met een mooie beker op de foto!