Wintercup is aangekomen bij de finales

a-IMAG0720

Na 5 van de 8 speelrondes in de wintercup hebben bijna alle teams nog 1 finaleronde te gaan. Eenrum staat in het verenigingsklassement momenteel op een 7e plaats van de 12 deelnemende verenigingen (Hunsingo en Viboa spelen in de wintercup samen onder de naam “Winsum” )
De A1 heeft zijn finales inmiddels al gespeeld, dit team kwam in de zaal uit met 2 teams A1 en B1. De helft is immers nog B-junior.
De A1 was niet gelukkig qua resultaten. In de eerste ronde kwamen ze net 1 doelpunt tekort om in de finale om de 6e t/m 10e plaats te spelen en in de finale kwamen ze wederom 1 doelpunt tekort om zich tot poulewinnaar om plaats 11 t/m 15 te kronen. Een 12e plaats derhalve in een veld van 15 A-teams. Hierbij zaten overigens wel een flink aantal teams die in de veldcompetitie 1 of 2 klassen hoger spelen als onze jongens.
De B1 had een zeer succesvolle 1e ronde. Ze plaatste zich in de finale poule om de 1e t/m 5e plaats. Geen slechte prestatie met 25 deelnemende teams, als je dan ook nog bedenkt dat ook hier Hoofd klassers en 1e klassers meededen. In de finale konden ze helaas geen potten breken en verloren al hun wedstrijden tegen teams van Bedum B1 en Omlandia B1. Een 5e plaats dus.SONY DSC
Voor komende zaterdag staan er finales op het programma van de c-junioren en de E2. En voor Eenrummers die a.s. zaterdag mochten denken dat de aardgasbel weer voor beweging in de bodem zorgt heb ik de geruststellende mededeling: Dit zijn de allerjongste F-jes die zaterdag de pannen van het dak van onze gymzaal laten trillen. De koffie staat hier voor jullie klaar, beslist de moeite van een kijkje waard!