Wedstrijdzaken App

Leiders, trainers, aanvoerders en scheidsrechters opgelet !!!!!

Vanaf het begin van het seizoen 2017-2018 is het amateurvoetbal overgestapt naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van dit formulier gaat uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app.

Ben je leider, trainer , aanvoerder van een team , wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter,  download dan de  Wedstrijdzaken-app van de KNVB op je telefoon of tablet.

Via deze App beheer je eigen team (opstellingen etc) en moet je  het digitale wedstrijdformulier mobiel invullen.  (Voor informatie over het downloaden, registreren en inloggen zie

Met de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Geen gedoe meer met de plastic spelerspassen, nooit meer in rij bij de computer, maar zelf het formulier invullen. En… de fysieke spelerspassen komen volledig te vervallen. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken, waar je altijd en overal gebruik van kunt maken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.

Voorlopig geldt dit alleen voor de leeftijdscategorieen vanaf O-13.

De Wedstrijdzakenapp

De eerste keer is registratie vereist en vul je je e-mailadres en wachtwoord in.

Let op:

1. De KNVB Wedstrijdzaken app kan alleen worden gebruikt door bondsleden. Registreer je met het e-mailadres wat bij jouw profiel bij je vereniging geregistreerd staat. (veld E-mail op tabblad Persoon).

2. Registreren is niet nodig als je reeds via Voetbal.nl geregistreerd bent. Je kunt je Voetbal.nl account (KNVB account) ook gebruik om in de Wedstrijdzaken app in te loggen. Het e-mailadres moet wel overeenkomen met het e-mailadres bij jouw profiel bij je vereniging. Als dat niet het geval is kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app.

3. Weet je niet welk e-mailadres geregistreerd staat of is er nog geen e-mailadres geregistreerd, neem dan contact op met wedstrijdsecretaris@vveenrum.nl

Handleidingen

Voorbereiding mDWF