We zijn weer los!

De eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld! Vanochtend om 10uur stonden de pupillen van E1 klaar om hun eerste oefenwedstrijd te spelen tegen Viboa/Hunsingo E5. Na een erg spannende eerste helft gingen zijn met 3-3 de rust in. Na 50 minuten spelen stond er 5-3 op het scorebord en de eerste winst voor de E1 is een feit. De verjaardag van Jasper Rozema werd uitgebreid gevierd met een zelf gemaakte slinger en een hoop plezier in de nieuwe kleedkamers van de VV Eenrum!

Iets voor 11uur kwamen de dames van ME1 het veld op gelopen. Na een zeer strakke warming-up van leider Kor waren de dames klaar voor een belangrijke bekerwedstrijd tegen SJO N.E.C uit Delfzijl. In de eerste helft kwam Eenrum ME1 tot twee keer aan scoren toe, SJO N.E.C één keer. De twee zeer aan elkaar gewaagde teams waren even sterk aan het einde van de tweede helft waarin de 2-2 in de slotfase gemaakt werd. Penalty’s moesten uitwijzen wie er naar de, volgens mij halve finale door mogen. Na vier penalty’s wist Eenrum er geen te raken, SJO N.E.C maakte dit tot twee keer toe wel waar en de winnaar was bepaald.

De meiden van Eenrum hebben hoogstaand voetbal laten zien en een hele knappe prestatie neer gezet door zo ver te komen in de beker!

Morgen (23-02) speelt het derde elftal thuis om 10:00 tegen Farmsum 4, het eerste speelt ook thuis om 14:00 tegen Engelbert. Het belooft een mooie dag voor de tijd van het jaar te worden dus kom gezellig een bakkie doen!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC