Vrijwilligers!!!

Een zaterdagochtend in Eenrum.

De zon is op. Het is een heerlijke ochtend, de vogels fluiten en scheren over het voetbalveld. Wat een heerlijke rust zo ‘s morgensvroeg op het sportpark in Eenrum. Daar komen de eerste jongetjes en meisjes aan gefietst, een uitgelaten sfeer, lichtelijk gespannen voor de wedstrijd die om 9.00 uur begint. De cornervlaggen staan op hun plek, de doelnetten bollen lichtjes in de wind en de kleedkamers zijn gereed voor gebruik.  Onder genot van het pas gezette kopje koffie geniet je met je collega vrijwilliger van de binnenstromende spelertjes. Daar komen de eerste tegenstanders binnen. Je wijst ze de weg binnen het sportpark en biedt ze een kopje koffie aan. Snel nog even de reserveshirts uitdelen en de eerste wedstrijden kunnen beginnen.

Aanmoedigingen en goedkeurende kreten na een mooie aanval of een goal en vooral troostende woorden bij een tegengoal. Er staan 14 of 22 jongens en meisjes in het veld die doen wat ze het liefste doen, dus die uitslag maakt niet altijd zoveel uit. Na afloop: nog even de uitslag invullen op het wedstrijdformulier en de spelers nog even uitzwaaien. Daarna zitten de werkzaamheden van de vrijwilliger er voor deze ochtend weer op.

Vrijwilliger zijn bij VV Eenrum; best druk maar vooral heel leuk!

[standout-css3-button href=’http://vveenrum.nl/club-info/aanmelden-als-vrijwilliger/’]Bekijk de functies en meld je aan[/standout-css3-button]