December

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers de gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.
Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.
Voor de maand december hebben we gekozen voor de kantine vrijwilligers op de zaterdagen.
Van groot belang voor een voetbalvereniging dat er op de wedstrijddagen mensen beschikbaar zijn die achter de bar in de kantine willen staan en ook de spelers in de rust willen voorzien van thee of ranja.
Op de foto Margriet Hofman en Mieke Janssen, die model staan voor al die ouders die een paar uurtjes van hun vrije tijd besteden aan onze vereniging.

Naamloos.jpg

Voor alle ouders (of opa’s en oma’s) die dit ook leuk vinden meld je aan bij de mensen van bestuur of JC! Het is dan een makkie en hoeft iedereen maar een paar uurtjes per jaar.