September – Harmannus Huizinga

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers de gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.

Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.
de maand september hebben wij een wel heel bijzondere vrijwilliger uitgekozen.

Een man die altijd voor de club klaarstaat en door hem hebben we zaken kunnen realiseren die anders misschien niet of heel moeilijk te realiseren waren geweest. Ik noem hierbij uit het recente verleden de bouw van onze nieuwe kleedkamers en de aanleg van het kunstgrasveldje. Maar ook de kantine die er nu staat was zonder zijn hulp een moeilijke zaak geweest.

We hebben het hier over Harmannus Huizinga, die met zijn kraan geheel belangeloos vele uren op het sportveld heeft vertoefd en er voor een groot deel verantwoordelijk voor is dat we momenteel over een prachtig complex beschikken.

Een man als hij is goud waard voor een dorp als Eenrum, als hij niet voor de voetbalclub aan het werk is, is hij wel te vinden bij de motorclub. Daarom vinden we het niet meer als logisch dat hij op deze plek een keer in het zonnetje gezet wordt.
vrijwilliger van de maand September Harmannus Huizinga