Oktober – Leon Leber

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers die gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.

Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.

Deze maand is het de beurt aan Leon Leber. Leon is een zeer gewaardeerde kracht van ons derde elftal, een elftal wat bijna geheel uit vrijwilligers bestaat trouwens.

Leon is het bewijs dat onze vereniging niet alleen in eenrum leeft, maar ook in de dorpen eromheen, zoals Wehe den Hoorn waar hij dus woont. Leon is een duizendpoot binnen onze club. Als hij op zaterdag geen jeugdwedstrijd fluit is hij wel aan het coachen, hij is namelijk ook nog leider/coach en trainer van onze F2. maar dit is nog niet alles! Op de zondag is hij de begeleider van onze pupil van de week.

En alsof dit niet genoeg is is hij ook altijd bereid om op welke dag dan ook even bij te springen achter de bar in onze kantine.

Met recht kan deze kerel een duizendpoot genoemd worden en we zijn heel blij met hem binnen onze geledingen, vandaar deze blijk van waardering op deze plek.