November – Harm en Marielle Mulder-Ter borg

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers de gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.

Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.

Voor de maand november hebben we er 2 vrijwilligers uitgepikt. Twee mensen die elkaar bijna net zo vaak op het sportpark tegenkomen als thuis. Harm en Marielle Mulder-Ter borg.

Op maandag is Harm er om zijn C1 te trainen, een team wat al sinds de F-jes onder zijn leiding staat en de klik tussen spelers en trainer is er nog steeds! Marielle is dan vaak in de kantine aan het vergaderen, ze is namelijk voorzitster van de Jeugdcommissie.

Op dinsdag is het wat rustiger en zitten de Muldertjes ook wel eens thuis (als er tenminste geen ingelaste vergadering is) Natuurlijk is er ook dan wel wat te doen voor de voetbalclub, Marielle moet de scheidsrechters voor de zaterdag wel regelen!

Woensdag, Harm staat weer met zijn C1 op het veld. Marielle is thuis aan het mailen en telefoneren om alles soepeltjes te laten verlopen.

Donderdag, Marielle heeft rust, Harm gaat trainen met het derde (weer een vrijwilliger die in dit team speelt!). Het trainen wordt meestal nog even voortgezet aan de bar in de kantine.

Vrijdag, de puntjes worden nog even op de i gezet voor de zaterdag, Het bord in de kleedkamers wordt bijgewerkt zodat ieder team weet waar ze moeten omkleden.

Dan het weekend. Zaterdagmorgen gaat de wekker al vroeg. Vaak is Marielle al om 8 uur op het sportpark. Bestuursdienstje draaien, bij haar kinderen kijken als die moeten voetballen en ondertussen van alles regelen. Harm gaat met de C1 op pad. Als het mogelijk is fluit hij daarnaast ook nog een jeugdwedstrijdje.

En om de week goed af te sluiten: Op zondag een wedstrijd met het derde, Harm als speler en Marielle langs de lijn! Als het eerste thuis speelt komen ze ’s middags ook nog even kijken.

Een gezin dus waar het voetballen en de vv Eenrum een hele grote rol speelt in hun leven en voor onze vereniging 2 ontzettend belangrijke mensen.

Vrijwilliger van de maand november