Mei – Peter Lukassen

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers de gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.

Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.

Voor de maand mei hebben we Peter Lukassen uitgekozen.

Aanvoerder van het derde elftal en zeer actief lid van de bouwcommissie.
Als aanvoerder van ons derde is hij de man die alles regelt rondom dit team en hij is er in belangrijke mate mede voor verantwoordelijk dat dit een heel gezellig en actief team is geworden, waarbij de trainingsopkomst zeer hoog is en ook de resultaten prima te noemen zijn. In het begin van het seizoen is Peter er in geslaagd om Oud FC Groningen naar Eenrum te halen voor een wedstrijd tegen zijn team. Met spelers als Walter Waalderbos en Johan Tukker liep er heel veel oude glorie rond op sportpark Eenrum.

Als lid van de bouwcommissie is Peter minder zichtbaar. Maar hij heeft vele uren, zeg maar dagen tijd gestoken in de realisatie van onze nieuwe kleedkamers. Momenteel is hij, bijna onzichtbaar, diep weggedoken in de kleedkamers bezig om het oude gedeelte op te knappen en te betegelen, zodat het weer als nieuw lijkt! Natuurlijk doet hij dit niet alleen, maar hij is wel de man die er ontzettend veel uren in steekt.
Peter (13), geconcentreerd verdedigend tegen oud FC Groningen