Januari

Zoals onze voorzitter het zo mooi in zijn nieuwjaarstoespraak omschreef, onze vereniging is een team met vrijwilligers de gezamenlijk de vereniging drijvende houden. Zichtbare, maar soms ook onzichtbare vrijwilligers die allemaal een belangrijk steentje bijdragen.
Op deze plaats willen we iedere maand 1 van hen in het zonnetje zetten.
Januari is de maand dat we een man in de schijnwerpers willen plaatsen die altijd voor de club klaarstaat als het nodig is. Vroeger zelf als speler en later in verschillende hoedanigheden.
Zo heeft hij, toen het contract van hoofdtrainer Reinder Wieringa werd ontbonden en er nog geen nieuwe trainer was gevonden samen met Hans Oorebeek het eerste onder zijn hoede genomen. Dit met als enige voorwaarde dat er een tv in de kantine moest worden geplaatst, hier hebben we nog steeds plezier van. Nadat Hans er mee stopte is hij door gegaan als hoofdtrainer.

Tegenwoordig is Wim Nube, over hem hebben we het dus, hoofdtrainer van OKVC, maar wel iedere zondag aanwezig bij het eerste elftal, waar hij zijn mening niet onder stoelen of banken steekt, maar wel altijd opbouwend in zijn kritiek is.

Of dit niet genoeg is, is hij ook nog iedere zondag (als zijn werk in ploegen bij de suikerfabriek het toelaat) de vaste scheidsrechter van Eenrum 3. Een scheidsrechter waar je maar beter niet teveel commentaar op kan hebben, hij is nooit te beroerd om je dan van passende repliek te bedienen en die strijd ga je verliezen!

Wim staat ook altijd klaar als er een evenement gaande is en er moet iets opgebouwd worden of ergens een helpende hand moet worden toegestoken.

Tenslotte is hij ook nog initiatiefnemer en momenteel bestuurslid van onze club van 50!
Bovenstaande is ons inziens genoeg om hem eens op deze plaats speciaal te noemen.

Vrijwilliger van de maand: Januari