Voetbalproat mit: Hans Nijland

De Club van 50 van de V.V. Eenrum heeft Hans Nijland, directeur van F.C. Groningen, uitgenodigd als gastspreker in het Clubhuis van de V.V. Eenrum op donderdag 10 november, aanvang 20.30 uur, na afloop van de leden vergadering.

hans-nijlandfc-groningen13-01-2015

Hans Nijland is al 20 jaar algemeen directeur van F.C. Groningen en is daarmee de langstzittende algemeen directeur in het betaalde voetbal. In deze periode is er natuurlijk veel gebeurd, van degradatie uit de Eredivisie in 1998 tot promotie in 2000 terug op het hoogste niveau, transfers van Arjen Robben en Louis Suarez en realisatie van de Euroborg.

Hans, een geboren verteller, komt deze avond vertellen over de diverse gebeurtenissen welke hij in zijn carrière als directeur F.C. Groningen heeft meegemaakt.

De avond is voor iedereen toegankelijk, maar vol is vol.