Verloren maar gestreden Eenrum 2

Deze zondag werd de wedstrijd tegen Woltersum 2 gespeeld. Allereerst de excuses aan onze trouwe fans die met de supporters bus in Woltersum stonden we speelden onze uit wedstrijd gewoon in Eenrum. Snapt u het nog.

”Moet ik dan alles uitleggen?” Aldus Karel Biemond

Ook onze eigen spelers ondervonden moeilijkheden op de reis naar Eenrum, Richard de Vries werd bij Baflo met de spelersbus aangehouden door de M.E. (Echter waren er geen getuigen, zal wel weer een sterk verhaal zijn van de Vries.)

Eenrum begon slapjes na een kwartier stond het al 0-2 (of was het nou 2-0). In ieder geval Eenrum 2 stond achter. Na dit kwartier herpakte Eenrum zich echter, er werden kansen gecreëerd maar niet benut. Iets wat Woltersum nog wel een keer lukte. Na het uitvallen van Bart Oosterveld met een zware blessure (een blaar), kwam supersub Ray in het veld.

Echter na een schitterende diepe steekpass van Karel op Jesse Meijer. Jesse die de bal knap voor de keeper langs speelde in de voeten van Sjoerd die hem daarna gemakkelijk kon intikken.

De rust stand kwam hierdoor op 1-3. De tweede helft streden de leeuwen van Eenrum nog voor een 1 punt of missschien zelfs nog wel voor 3 want minder waren ze zeker niet. Echter kwam Eenrum niet meer tot scoren en Woltersum wel. De eind uitslag kwam hiermee op 1-4 dit voelde echter niet als een nederlaag voor Eenrum.

Volgende week staat de derby tegen kloosterburen op het programma.

Lulletje van de week

Niek waar was je om je prijs in ontvangst te nemen

Deze week was de uitreiking van het lulletje van de week een moeilijke opgave. Iedereen had deze wedstrijd keihard gestreden.Deze week ging de prijs voor de prijs voor de meest falende speler van de week naar de speler die tot twee keer toe niet kwam opdagen. Niek

Vorige winnaars van het ”Lulletje van de week”