VV Eenrum heeft een nieuwe trainer

Het vertrek van Jaap van der Ploeg heeft gezorgd voor een zoektocht naar een nieuwe trainer bij de VV Eenrum voor het seizoen 2019/2020. Uit meerdere geschikte kandidaten heeft de club gekozen voor Klaas van der Ploeg (56) uit Winsum. Van der Ploeg is trainer geweest bij meerdere verenigingen in Noord- Groningen en is een man die past bij de sfeer en ambities van de VV Eenrum.  Zijn vorige clubs waren alle relatieve kleinere clubs waardoor hij de kenmerken van deze clubs goed kent en altijd aandacht heeft gehad voor de gehele vereniging. Van der Ploeg werkt graag samen met een jonge groep spelers om hen te coachen in hun ontwikkeling tot een volwaardige senior. Aangevuld met ervaren spelers vindt hij dat een mooie uitdaging om de selectie naar een hoger niveau te begeleiden. Tevens zal hij aandacht hebben voor de jeugd– en damesafdeling en indien gevraagd zijn ervaringen te delen. De VV Eenrum is blij dat hij zijn benoeming heeft aanvaard. Mede onder het motto “Samen doen, is beter”.