SLOTDAG 20 juni (Update!)

Geachte leiders, trainers, ouders en voetballer(ster)s, donateurs, sponsoren en vrijwilligers van vv Eenrum

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de slotdag van vv Eenrum op zaterdag 20 juni.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur : F-jes tegen de ouders. Thema dit jaar de replay van de bekerfinale FC Groningen-PEC Zwolle. Dus alle kinderen graag in het groen/wit en alle ouders in het blauw.

Vanaf 13.00 uur: Inschrijving voor het jeugd mixedtoernooi. Hieraan mogen niet alleen onze eigen leden meedoen, maar ook broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes of eventuele aspirantleden. Vanaf de f-jes tot aan de C’s.

13.30- 15.00 uur: poulewedstrijden  mixedtoernooi op 2 halve veldjes op het hoofdveld.

15.00 uur Opening van het kunstgrasveldje met aansluitend hierop een wedstrijdje van alle kabouters tegen de moeders in ……..(kledingtip horen jullie nog) . De senioren komen hopelijk ook als ons veldje geopend wordt en kunnen zich aansluitend inschrijven voor hun mixedtoernooi. Ook zal de naam van het kunstgrasveldje worden onthuld. Komt dat zien!

15.45 – 16.45 uur: Finalewedstrijden jeugd-mixedtoernooi.

17.00 uur: Pannenkoeken eten voor alle jeugd.

17.00 uur: Aanvang senioren mixedtoernooi voor spelers van H1,2 en 3 en voor EKC1 en 2 (dus ook de Kloosterburenleden zijn van harte welkom) en voor de B1. Natuurlijk mogen hier ook spelers aan meedoen die er over denken om bij Eenrum (of EKC) te komen voetballen, of ouders van jeugdleden die ook wel eens een balletje willen trappen. Ook dit toernooi wordt gespeeld op 2 halve veldjes op het hoofdveld.

Rond 19.00 uur BBQ voor de senioren/vrijwilligers/ sponsoren/ donateurs en ouders van jeugdleden met wat muziek. Iedereen betaalt per consumptie en stuk vlees. Voor de vrijwilligers en sponsoren zitten er vast nog wel wat consumptiebonnen in het vat.

Alle hierboven genoemde voetballiefhebbers zijn van harte welkom!

Het bestuur.