September – Sjoerd Vitters

Samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

De maand september is voor een man die heel veel tijd steekt in het trainen en coachen van de jeugd. Momenteel is hij trainer van onze F1 en E3, terwijl hij ook nog eens een deel van de keepers onder handen neemt. Op zaterdag is hij dan ook nog altijd aanwezig bij de wedsstrijden.

We hebben het hier over (oud)keeper Sjoerd Vitters, de beer van Eenrum, naast jeugdtrainer een echte clubman.
sjoerd
Sjoerd, als keeper zo nu en dan nog actief bij oud Eenrum of het derde elftal.