Oktober – Erik Hamminga

Vrijwilliger van de maand.

samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

In oktober staat een vrijwilliger centraal die veel werk achter de schermen doet voor onze vereniging.

Heeft u er wel eens bij stil gestaan hoeveel werk het is om voor iedere thuiswedstrijd van Heren 1 zo’n mooi programmaboekje te produceren? Of hoe het toch mogelijk is dat dat bord van de club van 50 al bijna vol is? Waar al dat geld voor die extra dingen voor de club vandaan komt?

Natuurlijk doet hij het niet alleen, maar ik durf toch wel te stellen dat de drijvende kracht achter dit geheel 1 van de harde kern van supporters van het eerste is.
Zijn naam? Erik Hamminga.

DSC_4121
Rust. Tijd voor een bak koffie. Aan het gezicht van Erik te zien gaat het goed met Eenrum 1.