November – Jolanda Danhof

Vrijwilliger van de maand.

samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

In de maand november willen we er een dame uitlichten die ontzettend veel werk achter de schermen doet voor onze jeugdafdeling. Iemand die nooit opvalt, maar er bijna altijd is.

Tekenend voor haar is het feit dat ze bij iedere activiteit voor de jeugd haar steentje bijdraagt, maar dat ze zo goed als nooit op een foto is terug te vinden. Ook is zij het die er zorg voor draagt dat de teams op zaterdag in de goede kleedkamers terecht komen, dat de leiders van tegenstanders netjes met een bakje koffie ontvangen worden op de wedstrijddagen, als er probleempjes zijn met de bardiensten op zaterdag springt zij even bij……….kortom, zonder haar zou het op de zaterdag tijdens een wedstrijddag een stuk minder gezellig zijn!

We hebben het hier over Jolanda Danhof, lid van de jeugdcommissie en bezige bij bij alle leuke activiteiten van onze vereniging.