14-10-18 Eenrum-De Wilper Boys

Uiteindelijk won de ploeg die er qua veldspel en kansen het meeste recht op had, maar met een gelijkspel had ook iedereen vrede gehad. De Wilper Boys won meer duels en combineerde makkelijker, stond bij rust niettemin met 2-1 achter, maar scoorde in het laatste kwartier nog twee maal. Beide treffers hadden evengoed afgekeurd kunnen worden overigens, maar dat deed aan de zege verder niets af.

Al snel werd duidelijk dat Eenrum, dat drie basisspelers moest missen, het niet makkelijk zou krijgen. De bezoekers vonden elkaar beter en drongen de thuisploeg terug. In de 25e minuut resulteerde dit in de 0-1. Arjan van de Kaap soleerde langs een groot aantal roodhemden en rondde bekwaam af. Lang duurde de voorsprong niet. Uit een vrije trap scoorde David Albert Villalta de gelijkmaker. Tien minuten later kopte Nick Rijzinga uit een hoekschop van dezelfde speler van dichtbij raak: 2-1, hetgeen ook de ruststand werd.

Na de pauze was het lange tijd de vraag of het de bezoekers zou lukken langszij te komen dan wel of de thuisploeg er in zou slagen een counter doeltreffend af te ronden. Het werd een kwartier voor tijd het eerste. Al dan niet buitenspel staand kopte Kees Hille Numan ongehinderd binnen. Toch vreemd, dat je dan als scheidsrechter niet eens de moeite neemt even langs je vlaggende assistent te gaan. Een paar minuten voor tijd ging de bal via de cornervlag over de zijlijn, maar de onpartijdige besloot tot een hoekschop. Er werd op doel gekopt, waarna de wederom goed keepende Lammert Brinkhuizen binnen de vijf meter ietwat aan de kant gezet werd, waarna Jeroen Dijkstra de eindstand op 2-3 bepaalde.

Eenrum VR3 even wat minder

Op Sportpark “De Lange Twee” te Sauwerd vond vrijdagavond 12 oktober de derde competitieronde plaats in de 7e klasse 19 najaar van het dames 7 tegen 7-voetbal. Eenrum 3 was hier met de volgende dames: Christina Prins, Linda Faber, Selina Vorenkamp, Adi Rozen, Margriet Bijlholt, Maaike Lokken, Ellen Toonder, Elize Toonder, Korinne Huizenga, Anda Toonder, Minke Toonder en Vera Toonder. De volgende wedstrijden werden gespeeld:

 

OKVC – Eenrum 3                                                                             2-1

 

Dit begon goed voor Eenrum dat aanvankelijk de wedstrijd controleerde. Het was echter OKVC dat na 5 minuten ineens op 1-0 stond. Gelukkig wist Anda Toonder een minuut later de stand alweer naar 1-1 te trekken. OKVC werd wat driester maar ook Eenrum liet zich niet onbetuigd. Zo zag Maaike Lokken haar schot naast gaan en stuitte Selina Vorenkamp op de keepster. Het was toch OKVC dat na een uitgespeelde aanval in de 11e minuut ineens op 2-1 stond. Eenrum zette nog even aan terwijl het onderwijl OKVC van verdere treffers wist af te houden maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen zodat 2-1 ook de eindstand werd.

 

SIOS 2 – vv Zeester                                                                             0-1

 

OKVC – vv Zeester                                                                               0-2

 

Eenrum 3 – SIOS 2                                                                             0-2

 

Dit werd een gelijk opgaande wedstrijd waarbij SIOS al eerste toesloeg. Een schot ineens in de 6e minuut betekende 0-1 voor SIOS. Eenrum probeerde wat terug te doen maar slaagde daar niet in. Het was weer SIOS dat haar voorsprong uitbreidde. In de 12e minuut mocht het door na een overtreding op Margriet Bijlholt die hierbij geblesseerd uitviel wat 0-2 betekende. Hierna liet keepster Prins niets meer door en was Eenrum zelf ook voorin nog bijna succesvol maar Vera en Anda Toonder waren onfortuinlijk.

 

SIOS 2 – OKVC                                                                                        2-0

 

vv Zeester – Eenrum 3                                                                      0-1

 

Een wedstrijd waarbij beide team van gelijkwaardig niveau waren. Eenrum was toch de betere ploeg terwijl Zeester het wat te gemakkelijk opvatte. Eenrum drong meer aan maar het duurde tot de 14e minuut eer dit resultaat opleverde. Ellen Toonder gaf de voorzet en zus Anda schoot de bal binnen: 0-1. Eenrum wilde meer maar voorin wilde het niet meer lukken. Ook Zeester probeerde wel de gelijkmaker te maken maar de defensie en keepster van Eenrum gaven de speelsters uit Zoutkamp hier geen gelegenheid meer toe zodat Eenrum haar laatste duel met 0-1 winnend afsloot.

 

Dit leverde de volgende stand op:

 

  1. SIOS 2                9   5    3    1    18    11- 4
  2. vv Zeester        9   3    4    2    13      6- 4
  3. OKVC                  9   3    0    6      9      9-11
  4. Eenrum 3          9   2    3    4      9      7-11

 

 

 

 

 

 

 

 

EKC 2 dames nog ongeslagen

De reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) troffen zaterdag 13 oktober op sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen het laaggeklasseerde ST De Heracliden/Corenos 2 uit Uithuizermeeden en Roodeschool. Onder leiding van scheidsrechter G. Adema uit Kloosterburen trok EKC vanaf de aftrap het initiatief naar zich toe. Het bevond zich duidelijk meer op de helft van de gasten dan omgekeerd maar kwam er niet door omdat De Heracliden/Corenos met 5 verdedigsters speelden. Hierdoor wisten ze alles van EKC op te vangen. Zo waren Chantal Hofman en Johanna van de Steeg onfortuinlijk. De enkele malen dat De Heracliden/Corenos er door leek te komen stond EKC-keepster Maaike Adema paraat en pakte elke bal op die op haar af kwam. In de 23e minuut brak EKC de ban. Johanna van de Steeg vond Marjon Bos die op snelheid doorging, de keepster omspeelde en de bal in het doel deponeerde: 1-0. EKC controleerde maar het duurde tot de 36e minuut eer haar tweede doelpunt viel. Bij een aanval van EKC waarbij Marjon Bos en Charlotte van Dort betrokken waren kreeg de keepster de bal niet klemvast en was Bos net iets sneller wat haar de 2-0 opleverde. EKC wilde meer en kreeg ook kansen. Echter Chantal Hofman, Sanne Werkman en Inge Mulder waren niet succesvol waarbij Hofman zelfs de kruising raakte. Dit leverde een mooi geluid op maar geen treffer zodat het bij de rust nog 2-0 stond.

Na de rust stond bij EKC Nikki Werkman op doel. De tweede helft was 4 minuten oud toen de 3-0 viel. Chantal Hofman passte op Johanna van de Steeg die de bal vanaf links voor het doel bracht. Hier stond Yaël Folkers net op de juiste plaats om de bal binnen te tikken. EKC wilde meer maar moest tot de 62e minuut wachtten eer er wee gedoelpunt werd. Chantal Hofman stuitte op de keepster die haar inzet tot corner verwerkte. Hofman gooide de bal voor het doel alwaar wederomn Yaël Folkers uit de kluts de 4-0 noteerde. EKC bleef domineren maar treffers vielen er niet meer ondanks enkele grote mogelijkheden. Charlotte van Dort raakte het zijnet terwijl Chantal Hofman op de keepster stuitte, naast schoot en wederom het ijzerwerk van de doelpaal uittestte. Het was juist De Heracliden/Corenos dat een treffer wist te plaatsen in de 87e minuut. Een speelster kon zo doorlopen en de 4-1 scoren. Hier bleef het bij zodat EKC 2 evenals de hoofdmacht haar ongeslagen status nog weet te behouden. Komende zaterdag wacht het inhaalduel in Zeerijp tegen De Fivel, aanvang 10.50 uur.

 

EKC 2 – ST De Heracliden/Corenos 2 4-1 (2-0). 23. Marjon Bos 1-0; 36. Marjon Bos 2-0; 49. Yaël Folkers 3-0; 62. Yaël Folkers 4-0; 87. Heracliden/Corenos 4-1.

Scheidsrechter: G. Adema (Kloosterburen)

EKC 2: Inge Mulder, Nikki Werkman, Mila Bolt, Johanna van de Steeg, Chantal Hofman, Marlies Tammes, Ryanne Bakker, Iris Knol, Charlotte van Dort, Sanne Werkman, Yaël Folkers, Eva Pijpstra, Iris Knol, Maaike Adema, Liesanne Tammens, Marjon Bos.

 

EKC dames nestelen zich aan kop

Op sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen speelden de voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) zaterdag 13 oktober tegen de dames van het lager geklasseerde SV Lycurgus uit Groningen. Onder leiding van scheidsrechter R. Bolt uit Kloosterburen begon EKC zeer ongelukkig. Al in de 1e minuut kwam Lycurgus op 0-1 toen een schot via een stuit keepster Nicky Bos op het verkeerde been zette en het leer tegen de touwen rolde. EKC moest nu op jacht naar de gelijkmaker terwijl het Lycurgus van verdere treffers moest afhouden. De stadjers waren snel in de omschakeling en waren dan ook behoorlijk dreigend. Echter één schot ging over en twee andere ballen waren een prooi voor keepster Bos. Het was dan ook EKC dat in de 16e minuut langszij kwam. Michelle Koster vond Sarah Rijzinga die vanaf de linkerflank de bal voorgaf. Voor het doel stond Emma Postma die het leer binnenschoot: 1-1. Echter Lycurgus bleef komen opzetten en maakte het EKC behoorlijk lastig. Gelukkig waren keepster Bos en de EKC-defensie alert en ruimden zij elke stadjer dreiging uit de weg. Aan de andere kant was ook EKC voorin niet succesvol zodat 1-1 ook de ruststand werd. In de rust werd Joni Lukkien gewisseld voor Rebecca Postma.

Na de rust was het begin voor Lycurgus maar de gasten kwamen er niet door of stuitten op keepster Nicky Bos. Aan de andere kant lukte het ook EKC vooreerst niet om een voorsprong te nemen maar in de 63e minuut was het wel raak. Rebecca Postma vond Sarah Rijzinga die nu vanaf de rechterflank de bal voor het doel bracht. Wederom stond Emma Postma paraat om de bal binnen te knikken: 2-1. Lycurgus kwam hierna meer opzetten maar had het wel behoorlijk druk met commentaar te leveren op scheidsrechter Bolt en speelde daardoor meer tegen zichzelf dan tegen EKC. Het was de thuisploeg dat in de 74e minuut op 3-1 kwam. Irene bos passte op Sarah Rijzinga die van afstand het Groninger doel onder vuur nam. De bal leek naast te gaan maar daalde alsnog en vloog via de rechterbovenhoek – vanuit Sarah’s positie – alsnog het doel binnen. Evenwel was de vreugde van korte duur want een minuut later stond het alweer 3-2. Bij de tegenaanval werd er hands gemaakte en een goed benutte strafschop was het gevolg. Vervolgens gingen beide ploegen nog vol aan de bak wat een boeiend en spannende slotfase opleverde. Van Lycurgus ging veel dreiging uit maar echte kansen leverde hun dat evenwel niet op. In de 85e minuut kwam 2e elftalspeelster Chantal Hofman er nog in voor Michelle Koster. De betere kansen waren nog voor EKC maar vrije trappen van Emma Postma kregen geen vervolg en ook Chantal Hofman liep eerst vast op de keepster en zag later haar schot net naast gaan. Zo bleef het 3-2 voor EKC dat hiermee nog steeds ongeslagen is en nu samen met Sint Annaparochie de koppositie deelt. Komende zaterdag wacht de tweede bekerronde tegen eersteklasser Vitesse’63 uit Koekange eveneens in Kloosterburen om 14.00 uur.

 

EKC – SV Lycurgus 3-2 (1-1). 1. Lycurgus 0-1; 16. Emma Postma 1-1; 63. Emma Postma 2-1; 74. Sarah Rijzinga 3-1; 75. Lycurgus 3-2.

Scheidsrechter: R. Bolt (Kloosterburen)

EKC: Emma Postma, Suzanne Bergstra, Sarah Rijzinga, Nicky Bos, Diny Bouius, Gretha Annema, Wendy Reitsma, Nicky Knol,  Irene Bos, Michelle Koster (85. Chantal Hofman), Joni Lukkien (46. Rebecca Postma).

 

Spelregelavond 26 oktober clubhuis VVEenrum

VV EENRUM SPELREGELAVOND

Hoe goed ken jij de spelregels??

Er zijn dit seizoen spelregels gewijzigd. 
Waarom wist je dit niet?

Doet de scheidsrechter of
grensrechter het niet goed?

Kom vrijdag 26 okt. naar de kantine en test je kennis.

De avond begint om 19.30 uur en onder het genot van een kopje koffie/thee zullen de nieuwste regels worden uitgelegd en je kennis worden getest door middel van een quiz.

Ben je het niet eens met de regels, laat maar weten waarom.

Graag tot dan!!

 

EKC dames blijven ongeslagen

Op het “Tolhuispark” te Dokkum stonden zaterdag 6 oktober twee ongeslagen teams in de dames tweede klasse te weten thuisploeg CSV Be Quick Dokkum en het bezoekende ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) uit de beide gelijknamige dorpen tegenover elkaar. Er was aardig wat publiek op deze tweestrijd afgekomen en het werd inderdaad een echte strijd vandaag. In de beginfase was er sprake van enkele speldenprikjes over en weer, maar EKC kreeg in de 5e minuut de eerste grote kans. Sarah Rijzinga werd binnen de beruchte lijnen door Femke Kingma gevloerd en scheidsrechter S.S. van der Zee wees naar de stip. Sarah schoot deze zelf feilloos binnen en de 0-1 was een feit. De thuisploeg liet het er niet bij zitten en zocht uiteraard de gelijkmaker. Qua balbezit en vernuft was de thuisploeg beter maar daar EKC er bovenop zat leverde dit geen uitgespeelde kansen op. Er was veel dreiging maar verder dan vrije trappen en corners kwam de thuisploeg niet. EKC loerde op de counter en was daarmee zeer gevaarlijk. Dit leverde ook een aantal mogelijkheden op. De ruststand bleef 0-1 en dat was niet onterecht gezien het spelbeeld.

In de tweede helft zette Be Quick meer aan. De thuisploeg was behoorlijk actief en met veel positiewisselingen werd de defensie van EKC danig op de proef gesteld. Gelukkig wisten libero Wendy Reitsma en haar medeverdedigsters en keepster Nicky Bos de thuisploeg vooralsnog af te stoppen. Echter in de 60e minuut viel alsnog de gelijkmaker. Een hoge bal kwam er over heen en belandde bij Hilde van der Meulen die dan ook de 1-1 maakte. Twee minuten hierna kwam bij EKC Marjon Bos in het veld voor Rebecca Postma. De thuisploeg ging nu op jacht naar de winst en kreeg daar ook mogelijkheden voor maar gelukkig voor EKC wist zij daar geen enkele van te benutten. Ballen gingen over of belandden op het dak van het doel. In de 75e minuut wisselde EKC-coach Joost Gerdez opnieuw. Joni Lukkien nam de plaats in van Desie Tjoelker. EKC bleef loeren op de counter en kwam enkele malen ook dicht bij het doel van Be Quick. Echter de inzetten gingen naast of stuitten op keepster Elise van der Linde. Zo leek het naar 1-1 te gaan tot de 85e minuut aanbrak. Michelle Koster verzond de pass die door Sarah Rijzinga net iets eerder werd opgepikt dan keepster Van der Linde en Rijzinga scoorde de 1-2. Met man en macht verdedigde EKC deze voorsprong en nam zo de drie punten mee naar huis en kroop daarmee naar de 3e plaats op de ranglijst. De thuisploeg kreeg een flink lesje in strijdlust en agressie en staat nu weer met beide benen op de grond na hun goede start met twee overwinningen. Scheidsrechter Van der Zee floot een redelijke wedstrijd. Wel waren er beslissingen bij die veelal meer in het voordeel van de thuisploeg uitpakten dan omgekeerd maar over het algemeen was het redelijk. Komende zaterdag speelt EKC thuis tegen SV Lycurgus in Kloosterburen aanvang 14.00 uur.

 

CSV Be Quick Dokkum – EKC 1-2 (0-1). 5. Sarah Rijzinga (pen.) 0-1; 60. Hilde van der Meulen 1-1; 85. Sarah Rijzinga 1-2.

Scheidsrechter: S.S. van der Zee

EKC: Emma Postma, Rebecca Postma (62. Marjon Bos), Suzanne Bergstra, Sarah Rijzinga, Nicky Bos, Diny Bouius, Gretha Annema, Wendy Reitsma, Nicky Knol,  Michelle Koster, Desie Tjoelker (75. Joni Lukkien).

Michelle Koster en Sarah Rijzinga (aan de bal)

07-10-18 Actief-Eenrum

Actief won vrij gemakkelijk met 3-0 van het bezoekende Eenrum. De overwinning had veel hoger kunnen uitvallen, maar te veel kansen werden niet benut en anders was invaller-keeper Lammert Brinkhuizen wel een sta in de weg. Voor rust doelpuntten Ermin Immelman en Jeffery de Vries en na de pauze bracht Immelman met zijn tweede treffer de eindstand op het scorebord.

Vanaf het begin was de thuisploeg het team dat de wedstrijd in handen had. Vlot combinerend werden de Marnebewoners naar achteren gedrongen. Doelman Anton Brontsema viel na tien minuten met een spierblessure uit, waarna Lammert Brinkhuizen zijn plaats onder de lat overnam. Het duurde tot de 37e minuut voor de wedstrijd door Ermin Immelman werd opengebroken. Vlak voor rust verdubbelde Jeffery de Vries de score.

In de 48e minuut werd het via wederom Immelman 3-0. Eenrum bleef vechten voor wat het waard was en was het laatste kwartier de bovenliggende partij. De eretreffer leek van het hoofd van Tim Spijk te komen, maar hij kopte net over.

EKC 2 dames startten met gelijkspel

De reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC 2) startten hun voetbalcompetitie zaterdag 29 september met een thuiswedstrijd op Sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen tegen de studentes van GSVV The Knickerbockers 7 uit Groningen. Onder leiding van scheidsrechtert H. Baarslag uit Kleine Huisjes waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Weliswaar zette EKC iets meer druk naar voren maar Knickerbockers deed zeker niet onder voor de gastdames. Toch duurde het tot de 24e minuut eer EKC de leiding nam. Chantal Hofman was de aangeefster en Nina Korhorn schoot de 1-0 binnen. De stadjers probeerden langszij te komen maar EKC-keepster Nikki Werkman behoedde haar team voor tegentreffers. Het was weer EKC dat haar voorsprong verder uitbreidde in de 36e minuut. Nu was Nina Korhorn de aangeefster en schoot Chantal Hofman de 2-0 binnen. Het lukte EKC niet dit tot de rust vast te houden want in de 43e minuut produceerde Knickerbockers de aansluitingstreffer: 2-1.

Na de rust zette EKC aan en kreeg het kansen. Helaas waren Chantal Hofman, Romy Rijzinga en Mila Bolt onfortuinlijk. Het was juist Knickerbockers dat in de 62e minuut uit een corner ineens langszij kwam: 2-2. De blauwhemden roken  meer en drongen EKC enigszins terug. In de 84e minuut betaalde zich dit uit voor de studentes die doorbraken en op 2-3 kwamen. Gelukkig voor EKC wist het twee minuten gelijk te maken om zo toch nog één punt binnen te halen. Johanna van de Steeg vond Chantal Hofman die doorging en de 3-3 noteerde. In een spannende slotfase wilden beide ploegen meer maar het bleef bij de 3-3 alhoewel er voor EKC toch meer in had gezeten. Komende zaterdag moeten de dames naar de v.v. Holwierde.

 

EKC 2 – GSVV The Knickerbockers 7 3-3 (2-1). 24. Nina Korhorn 1-0; 36. Chantal Hofman 2-0; 43. TKB 2-1; 62. TKB 2-2; 84. TKB 2-3; 86. Chantal Hofman 3-3.

Scheidsrechter: H. Baarslag (Kleine Huisjes)

EKC 2: Inge Mulder, Nikki Werkman, Mila Bolt, Johanna van de Steeg, Chantal Hofman, Marlies Tammes, Ryanne Bakker, Iris Knol, Charlotte van Dort, Maaike Remijn, Sanne Werkman, Romy Rijzinga, Nina Korhorn, Yaël Folkers, Eva Pijpstra, Sanne van der Veen.

 

Chantal Hofman: goed voor twee doelpunten

 

Eenrum VR3 goed op dreef

Op het sportcomplex van OKVC te Oldehove kenden de 7 tegen 7 dames van Eenrum 3 vrijdagavond 28 september een goede competitieronde. Er waren door ziekte allerlei afzeggingen maar coach Bernard Krans wist de volgende dames in het veld te brengen: Manon Krans, Kim Melchior, Vera Toonder, Anda Toonder, Minke Toonder, Elize Toonder, Christina Prins, Selina Vorenkamp en Korinne Huizenga. De volgende wedstrijden werden gespeeld:

 

OKVC – vv Zeester                                                                             0-1

 

Eenrum 3 – SIOS 2                                                                            1-1

 

Tegen de dames van SIOS 2 uit Sauwerd hadden de dames nog wat recht te zetten na de eerste ronde in Eenrum. Toch kwamen de eerste initiatieven van SIOS maar keepster Christina Prins stond wederom op haar post. Aan de andere kant vond Anda Toonder Kim Melchior die vastliep op de keepster en in de rebound naast schoot. Het ging aardig gelijk op maar het was dus SIOS dat in de 8e minuut op 0-1 kwam toen een schot eerst nog werd gestopt door keepster Prins maar op de één of andere manier via haar rug alsnog het doel binnen rolde. SIOS wilde meer maar keepster Prins liet dit verder niet meer toe. Het was nu Eenrum dat in de 17e minuut langszij kwam. Een verre uittrap van keepster Christina Prins bereikte Anda Toonder die de SIOS-keepster voorbij ging en de 1-1 inschoot. EKC wilde nu meer maar zowel Anda Toonder als zus Vera Toonder liepen vast op de keepster van SIOS. Daar ook SIOS er niet meer door kwam bleef 1-1 de eindstand.

 

SIOS 2 – OKVC                                                                                  2-1

 

Eenrum 3 – vv Zeester                                                                       0-0

 

De wedstrijd tegen vv Zeester ging aardig gelijk op. Beide ploegen zochten nu meer hun heil in combinaties wat een leuk voetbalspel opleverde. Beide elftallen zochten naar openingen in elkaars defensies maar deze waren goed gepositioneerd. Een afstandsschot van Anoesjka Tabringa in de 6e minuut werd door keepster Prins gestopt waarna de daaropvolgende corner over ging. Twee minuten later nam Kim Melchior het doel van Zeester van afstand onder vuur maar de keepster stond ook hier paraat. Vervolgens zag Anda Toonder haar schot naast gaan en stuitte Minke Toonder op de keepster. Nadat keepster Prins nog enkele malen uitkomst moest brengen en Anda Toonder na een pass van Kim Melchior de paal raakte bleef het bij de beginstand: 0-0.

 

OKVC – Eenrum 3                                                                            1-4

 

Tegen de dames van OKVC had men in Eenrum een gevoelige nederlaag geleden dus men wilde het nu beter doen maar zoals het deze avond ging werd ook niet verwacht. Aanvankelijk was OKVC het eerst voorin maar later kwam ook Eenrum eruit. Anda Toonder vond Minke Toonder die op de keepster stuitte. Het was echter OKVC dat na 6 minuten de leiding nam. Eerst redde keepster Christina Prins nog maar in tweede instantie was het alsnog raak: 1-0. Nu kwam OKVC even wat meer maar het was Eenrum dat in de 12e minuut langszij kwam. Anda Toonder vond Minke Toonder die de 1-1 op haar naam schreef. Beide ploegen wilden meer maar het was Eenrum dat in de 16e minuut de leiding nam. Uit een voorzet van Anda Toonder was het Kim Melchior die de 1-2 binnen schoot. Hierna leek het alsof OKVC het niet meer geloofde want achterin lag het nu geheel open. Weliswaar liet Eenrum ook nog wat liggen maar de roodbaadjes vonden nog twee keer de weg naar het doel. In de 22e minuut kwam de bal via Selina Vorenkamp en Kim Melchior bij Anda Toonder die de 1-3 produceerde en een minuut later ging het leer via Anda Toonder en Kim Melchior naar Manon Krans die de eindstand op 1-4 bepaalde waarmee Eenrum een goede competitieronde afsloot.

 

vv Zeester – SIOS 2                                                                            0-0

 

Deze uitslagen leverden de volgende stand op – zonder de wedstrijd SIOS 2 – OKVC 2-1 die niet op voetbal.nl vermeld stond:

 

  1. SIOS 2                   5    2    3    0    9    5- 2
  2. vv Zeester           6    1    4    1    7    3- 3
  3. OKVC                     5   2    0    3    6    5- 7
  4. Eenrum 3            6    1    3    2    6    6- 7