Nieuwjaarsreceptie + (jeugdvoetbal) spel 3 Januari 2015

Uitnodiging:

Hierbij willen wij jullie allen van harte uitnodigen voor een nieuwjaarsbijeenkomst van VV Eenrum op zaterdag 3 januari 2015!

We beginnen om 14.00 uur met de jeugd en vanaf 17.00 uur voor ouders, sponsoren, vrijwilligers, senioren (vanaf de B’s), donateurs en leden van de club van 50.

voetbalveld_B

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Alle jeugd verzamelt zich op het dorpsplein voor een spel waarbij ze kaartjes met voetballers over moeten brengen naar de kantine (combinatie douanespel en coach van het jaar). Onderweg kunnen ze afgetikt worden en moeten ze een nieuw kaartje halen. Met alle overgebrachte namen wordt tussen 16.00 en 16.30 uur een team samengesteld.

Een jury gaat beoordelen wie het beste team heeft gevormd.

16.30 uur: Prijsuitreiking in de kantine + chocolademelk / ranja + iets lekkers (oliebol?)voor de deelnemers van het spel.

Vanaf 17.00 uur: aanvang nieuwjaarsborrel met wat muziek en hapje en drankje (+ soep met stokbrood)

17.30 uur: nieuwjaarstoespraak voorzitter

Rond 20.00 uur: einde programma

Allemaal graag tot ziens op zaterdag 3 januari in de kantine van Eenrum!

Ps: Het spel is voor alle jeugd t/m de C-junioren. De B’s moeten voetballen voor de wintercup en kunnen om 5 uur aansluiten bij de borrel.