KNVB komt met royale compensatie regeling in verband met Bulgarije debacle

De KNVB heeft daags na het desastreuse en pijnlijke verlies tegen Bulgarije een royale compensatie regeling aangeboden. Directielid Jean Paul Decossaux spreekt van een unieke regeling voor een ieder die van voetbal houdt. Normaal bieden clubs nog wel eens een dergelijke regeling aan haar supporters die een kaart voor de desbetreffende wedstrijd hebben gekocht. Echter de KNVB gaat hierin nog veel verder, iedere Nederlander kan hier gebruik van maken. In overleg met de VV Eenrum worden zwaar teleurgestelde supporters komende vrijdag in de gelegenheid gesteld hun bloedenvoetbal hart weer wat vrolijker te laten kloppen.

Men kan helemaal gratis toegang verkrijgen tot het sportpark Westervalge in Warffum waar de 35 plussers van de roodhemden voor het eerst dit jaar hun opwachting maken tegen hun generatiegenoten uit Warffum, Kantens, Baflo en Sauwerd.  Misschien wel de meest ervaren speler van de Eenrumers Sjoerd Vitters spreekt van een unieke gelegenheid. Na dat geklungel van de oranje spelers is het natuurlijk een verademing de grote talenten van weleer aan het werk te kunnen zien.

De Eenrumers trappen komende vrijdag om 19:15 uur af voor hun eerste wedstrijd van de avond tegen Warffum.  Om 19:45 uur volgt Sios uit Sauwerd waarna de Eenrumers om 20:15 uur aftrappen tegen KRC uit Kantens. Om 21:15 uur sluiten de Eenrumers het sportieve gedeelte van de avond af tegen Rood Zwart Baflo.

Vanuit de KNVB wordt aangeraden om tijdig aanwezig te zijn in Warffum, want de belangstelling is zoals begrijpelijk groot en de plaatsen zijn beperkt.