Jeugdteams (E2 en E3) maken “Samen doen is beter” helemaal waar

Zaterdag 23 mei 2015 is een dag om aan terug te denken. Het team E3 is in Noordwolde vice- kampioen geworden, met hetzelfde aantal punten als de “echte” kampioen. Het team E2 is de absolute kampioen in hun poule. Voor de club zijn de beide team echt kampioenen. Beide teams uitgebreid in het zonnetje, blije gezichten en fijne herinneringen. We zijn super trots op beide teams.

Vice- kampioen E3

Gijs, Wout, Ravi, Piotr, Olaf, David, Reinier, Ralf, Ruben
Fijn dat jullie in het afgelopen seizoen een echt team zijn geworden en met hulp van een drietal D- junioren. En tot de laatste wedstrijd hebben gestreden. Jullie zijn voor ons ook echte kampioenen!
En dat jullie er voor elkaar zijn en dat iedereen mee doet! En dat jullie betrokken ouders hebben, dat is ook erg goed. En dat je dan met de kar door Eenrum rijdt, dat vergeet je vast nooit meer. We danken jullie voor je inzet en geniet vooral van deze dag en van het voetbal.
En dank aan Kor, Ellen, Alice, Stefan en David.

Kampioen E2

Jop, Marco, Milan, Thijs Jan, Stan, Teun, Rens, Siem, Nick, Melvin
Nou, wat een super team en wat vinden jullie elkaar goed op het veld. De echte kampioenswedstrijd op het hoofdveld gespeeld, met muziek, publiek en een oproeper! En gewoon je plicht gedaan vandaag: dik gewonnen ook nog! Nogmaals gefeliciteerd, super toppers. Het is zo mooi om te zien dat jullie samen een team zijn, iedereen telt en iedereen deelt mee in de vreugde. En ook bij jullie ouders die zijn betrokken, meeleven, plezier hebben. En vooral blijven genieten van elkaar en van het voetbal.
En ook dank aan Kim, Wieger en Harro.

Nawoord

Soms denk je even aan de toekomst. Toen de beide teams naast elkaar stonden met blije gezichten, vrolijkheid en veel talent:  het  zou zomaar kunnen dat over 10 jaar dit de basis is voor Eenrum 1.

[standout-css3-button href=’http://wjongsma.synology.me/VV%20Eenrum/2015-05-23%20E2%20en%20E3/index.html’ ]Foto’s [/standout-css3-button]