Januari – Irene Bos

Samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

Ook in 2016 gaan we hiermee door. Voor de maand januari hebben we er een dame uitgepikt die, naast dat ze zelf heel actief is, ook symbool staat voor EKC het samenwerkingsverband met Kloosterburen op het gebied van damesvoetbal.

Irene Bos is de naam. Speelster van EKC 1 en op allerlei fronten actief voor onze vereniging. Irene is iemand die je er als vereniging heel goed bij kan hebben. Haar aanstekelijke enthousiasme zorgt er vaak voor dat, als er wat gebeuren moet, ook anderen enthousiast worden. Zij was de motor van het groepje EKC speelsters die het afgelopen jaar een zeer geslaagde clinique voor de jeugd hebben georganiseerd. Irene was ook altijd bereid om in te vallen als er ergens een jeugdtrainer een keertje verhindert was. Samen met Marijn Nienhuis heeft ze nu ook de training van de mini-pupillen op zich genomen, tot groot plezier van onze kleine voetballertjes die nu al dol op haar zijn.

Zoals hierboven ook al genoemd staat Irene ook symbool voor geheel EKC. Een prachtige groep dames die een verrijking voor onze vereniging zijn en waarbij ook regelmatig leden van Kloosterburen actief bezig zijn voor Eenrum!

Irene