In memoriam Henk Korhorn

In memoriam

Via deze weg betonen we ons medeleven met de familie en vrienden van Henk Korhorn en onze sportvrienden van de VV Kloosterburen. Wij wensen u allen sterkte om dit verlies te dragen.

Bestuur VV Eenrum.

Een clubicoon is niet meer.

Vandaag bereikte mij het bericht dat op 64 jarige leeftijd Henk Korhorn is overleden.

Ik wil hier op onze site aandacht aan schenken, omdat Henk een vrijwilliger was bij onze buren, vrienden en concurrenten van de vv Kloosterburen. Henk was een kerel uit duizenden, vaak kwam ik hem tegen als er iets voor de gezamenlijke jeugd van Kloosterburen en Eenrum werd georganiseerd. Met een glimlach denk ik terug aan de wedstrijden tussen de kabouters, Henk midden in het veld tussen zijn pupillen, ik tussen die van mij. Weet niet wie er meer plezier hadden, de kinderen of Henk en ik.

Henk heeft in tientallen jaren ontzettend veel gedaan voor zijn cluppie en heeft mijn diepe respect hiervoor. Een vrijwilliger uit duizenden die we helaas niet meer tegen komen op het veld.

Henk, bedankt voor de samenwerking.
Kor Nienhuis.