Grasloos verlies Eenrum 2

Na drie week stil te hebben gestaan werd op zondag 11 mei de regenachtige wedstrijd tegen GVB op kunstgras gespeeld. Volgens Ray werd GVB in Eenrum met 10-0 verslagen, volgens ons maar met 3-0.

Deze wedstrijd begon met overwicht voor Eenrum 2 met voornamelijk kansen voor de goal van GVB. Toch wist GVB te scoren. Halverwege de eerste helft gaf de scheidsrechter een penalty na een ongelukkig (en zeker niet expres of onbezonnen) botsing tussen Richard en een tegenstander. Bart wist deze strafschop net niet te keren maar zat goed bij de bal. Meteen na de aftrap brak Eenrum goed uit die gemist werd door een van onze spitsen. Vlak voor rust wist GVB tot overmaat van ramp ook nog de 3-0 in te schieten.

Na een braggeltocht van de kleedkamer naar het veld begon Eenrum weer sterk, en wist onze FC Groningen hooligan na een paar mooie kap en draai bewegingen en een wandeling door het strafschop gebied te scoren. Aangezien hij  bang was om het stadion uitgezet te worden door de stewards, juichte hij niet.

Aangezien Euf last had van polletjes en Elema niet van faalangst maar van presteerangst wist Eenrum niet verder te komen dan een 4-1 eindstand. Volgende week staat de wedstrijd tegen Niekerk op het programma, dan wel 3 punten mee naar huis?

Vraag aan onze lezers

Jesse Meijer wil graag weten of je kunstgras ook kunstmest moet geven? We zien antwoorden graag tegemoet in de reacties.

Lulletje van de Week

Bart was behoorlijk geïrriteerd dat hij  ”het lulletje van de week ” van martijn kreeg en zelfs 4 week in bezit heeft gehad. Hierdoor was de keuze voor een nieuwe lulletje van de week niet heel moeilijk.Lulletje van de week Spa

”Hij had het kunst krijt van de middenlijn op zijn schoen zitten. Maar daar is ook alles mee gezegd”

Hierdoor komt Martijn boven aan het klassement te staan.

Vorige winnaars van ”het lulletje van de week”

1. Richard de Vries (foto)
  2. Kevin Oostema (foto)
  3. Michiel Elema (foto)