Februari – Johan Bos

Samen doen is beter! Bij onze club gelukkig geen loze kreet!

Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Een bardienst draaien, een wedstrijdje fluiten, een (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

In de tweede maand van 2018 is Johan Bos gekozen tot Vrijwilliger van de Maand. Johan loopt al aardig wat jaartjes mee bij onze club, hij is namelijk al in zijn 5e levensjaar begonnen met voetballen bij vv Eenrum. Hij heeft daarna alle elftallen doorlopen, en is alleen in de senioren een jaartje gestopt geweest. Op dit moment is hij nog altijd actief als speler van Eenrum 3. Hij staat al jaren bekend als doelman, en heeft al menig miraculeuze reddingen op zijn naam staan.

Naast het voetballen is Johan ook nog op andere manieren actief binnen onze club. Hij begon met vrijwilligerswerk toen de ‘nieuwe’ kantine gebouwd werd, hij zat toen in de bouwcommissie. Hierna is hij begonnen als voetbaltrainer van de E-tjes, samen met Eric Schoenmakers. Zijn zoontje Marik speelde in dat team. Dit heeft hij tot afgelopen jaar gedaan. Hij geeft echter nog wel steeds keeperstraining aan een aantal jeugdkeepers en dat doet hij met veel plezier!

“Ik vind het fijn om betrokken te zijn en te blijven bij onze mooie club. De VV Eenrum is een fijne club met een gezellige  sfeer! Het valt mij echter wel op dat er veel vrijwilligers uit het 3e elftal komen…”

We hopen uiteraard dat Johan nog jaren bij onze club blijft rondlopen!

Johan tijdens één van zijn vele wedstrijden voor onze club.