Februari – Ans van der Luit

Vrijwilliger van de maand.

samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

In de maand februari komt bij onze vereniging alles langzaam weer op gang. Natuurlijk is er voor de jeugd nog de wintercup, maar op het veld ligt het nog stil en wordt er maar mondjesmaat getraind.

Achter de schermen echter zijn onze vrijwilligers volop bezig met hun stukje om onze vereniging lekker te laten draaien.

Zoals ook onze vrijwilliger van de maand februari. Weer een dame! Het gaat over Ans van der Luit.

Ans is momenteel de beheerder van onze ledenadministratie. Zij zorgt ervoor dat nieuwe leden worden ingeschreven en bij de knvb worden aangemeld. Dat de spelerspassen worden aangevraagd en verdeeld. Dat overschrijvingen naar of van andere verenigingen worden geregeld enz enz enz.

Maar voordat Ans deze taak op zich nam was ze al een aantal jaren actief binnen onze vereniging. Als Jeugdcommissielid, als leidster van het team waar haar zoon David in speelde en zelfs nog een tijdje als bestuurslid. Ook kwam je Ans regelmatig tegen achter de bar van de kantine.

Helaas zorgden rugklachten ervoor dat ze wat minder actief voor onze club kon zijn en ook David is inmiddels (tijdelijk) gestopt met voetballen vanwege zijn opleiding. Toch wilde Ans nog wat betekenen voor de vv Eenrum, en toen er een vacature kwam voor de ledenadministratie is Ans daar vol enthousiasme ingestapt. Vandaar dat deze maand terecht de eer aan Ans is om in het zonnetje te worden gezet.

Bij dit alles mag niet onvermeld worden de rol van haar man Jaap. Die heeft Ans in alles wat ze deed voor de volle 100% gesteund. Vaak deden ze het gewoon samen.

Ans tijdens de huldiging van haar B-junioren.