F3 op het laatst onderuit

Op de mooiste zaterdag tot nu toe van dit seizoen, gingen de jongste toppers van de VV naar Holwierde. In Eenrum was het 7-1 geworden dus warren de spelers optimistisch. Nadat de wedstrijd was begonnen werd al snel duidelijk dat het niet weer 7-1 werd. Beide teams waren even goed, alleen kwam eenrum niet in de buurt van het doel. Na vaak mooie aanvallen werd er geschoten, alleen bleek het doel dan nog een meter of 10 weg te zijn.

En met de rust was het dus nog steeds 0-0. Na de rust ging het op de zelfde manier verder alleen scoorde Holwierde nu wel, en even later schoot Ravi hem in het doel voor Eenrum. Dit leek de eindstand te worden tot vlak voor tijd de bal voor de 2e keer in het doel rolde van Eenrum. Jammer maar helaas.

Zaterdag is de laatste wedstrijd van de f3 in Eenrum, dus kom ze naar de overwinning juichen!!!!