F3 ook onderweg

Ondertussen hebben de jongste jongens en meiden van de club er al weer twee wedstrijden opzitten en valt het reuze mee. Een team met vooral speler die voor het eerst op het veld stonden begonnen hun carrière op 9 maart met een wedstrijd in Eenrum tegen FC Leo. Deze tegenstander was helaas een paar  maten te groot (net als de shirts) en werd met 15-1 verloren, wel een doelpunt van Tom dus.
Op 15 Maart was de tweede wedstrijd uit tegen Bedum F5. Hier was het een stuk spannender. De 10 jongen en meisjes konden goed meekomen met de tegenstander en waren de tweede helft zelfs beter. Helaas had de keeper van Bedum een gooie dag en hielt ie een paar grote kansen van Sophie, Ravi en Tom tegen. Het lukte de tegenstander wel 2 keer om het netje te vinden maar toch was het een hele verbetering ten opzichte van de week er voor.
Volgende week winnen!?