F2 Begint ook

Op zaterdag 13 september begon ook voor de jongste leden van vv Eenrum de competitie. Tegenstander was Bedum F3,een oude bekende . Na twee nederlagen in de beker en een vriendschappelijk duel tegen SIOS waren we er helemaal klaar voor.
Met een selectie van 10 jongens en meisjes hadden trainers Tinus en Leon genoeg keuze. De volgende 8 jongens en meiden begonnen: Niek stond op doel met voor het Sophie, Lucca, Jurre, Tom en Raphaela. Anouk en Djoa vormden de doelpunten machine van het sterren ensemble. Niels en Sanne begonnen langs de kant.
Beide teams begonnen zeer fanatiek maar al snel werd duidelijk dat bedum toch wel beter was. Eenrum was vooral gevaarlijk met typische Eenrumer lange ballen. Ondanks een paar goede reddingen van keeper Niek stond de rust stand op 0-3. Nadat Leider Tinus een kleine donder speach gaf ging het stukken beter na de ranja en al gauw scoorde Anouk na een rush van 20 meter de 1-3.
Nog geen 20 seconden later lag de 2-3 er ook bijna in, maar ja bijna telt niet.
Daarna was Eenrum vooral weer gevaarlijk via de couter. Nadat het 1-5 werd gaf eenrum het op en liep de score op tot 1-11.
Toch waren we zeer tevreden want er werd wel alles gegeven en goed geluisterd naar de aanwijzingen van de leiders.
Volgende week is er kans op revanche op beker tegenstander Noordwolde.