Eigen logo voor EKC

Sinds 2011 heeft Eenrum zoals iedereen inmiddels wel weet een samenwerking met Kloosterburen op het gebied van het damesvoetbal.

Het eerste seizoen ging het louter om het eerste team, het tweede bestond nog puur uit Eenrummer meiden en speelde dus ook alleen in Eenrum. De seizoenen erna werden de teams geleidelijk aan gemixed en dit jaar zijn we nu zover dat we een hele mooie selectie van ongeveer 35 dames hebben, die er allemaal voor willen gaan om van EKC echt iets moois te maken. Niet alleen op prestatieniveau maar ook wat betreft de eenheid binnen de groep en de uitstraling naar buiten. We hebben een paar mooie stappen kunnen zetten door met behulp van EKC hoofdsponsor Waddengenot en subsponsor Sporthuis Winsum mooie nieuwe tenues te kunnen aanschaffen, zodat straks alle dames van zowel EKC1 als EKC2 er stralend bij lopen.

Ook is er door de dames zelf een nieuw logo voor EKC ontworpen. Uit 19 inzendingen is unaniem gekozen voor onderstand ontwerp. een ontwerp waar de kleuren van beide moederverenigingen (rood van eenrum en wit van Kloosterburen) in zitten maar toch een eigen identiteit heeft.EKC LOGO