Eerste uit zege B junioren.

Zaterdag ochtend 13/09/2014 acht uur dertig vertrek richting de stad Groningen waar we aantreden tegen Velocitas B3. Bij aankomst gauw hun selectie geteld. Achttien man. Onze selectie bestaat uit tien man en twee meisjes. We hebben een zware voorbereiding gehad in onze toch al niet te brede selectie zijn een aantal blessure gevallen. We zien wel hoe het loopt. De scheids blaast op zijn fluitje en de bal rolt. Het is Velocitas wat lichamelijk en fysiek iets beter aan de wedstrijd begint. Helaas komen we op achterstand door wat persoonlijke fouten hier en daar. We blijven aanvallend voetballen en krijgen het voor elkaar om gelijk te scoren. 1-1 We zijn niet kansloos en hebben het betere van het spel. Al het gewissel van de velo kant breekt hen op. De mannen van de Eenrumer B1 worden met handen en voeten tegen gehouden wat wat irritatie opwekt. Weer is het Velocitas wat op voorsprong komt. En weer lukt het onze jongens om de gelijkmaker te vinden. Vervolgens lukt het ons om op voorsprong te komen en de wedstrijd niet meer uit handen te geven. De drie punten gaan mee naar Eenrum. Wat heel belangrijk is de uitoverwinning. Eenrum B1 is er als enige ploeg  in geslaagd  om een uit overwinning te boeken in hun eigen competitie.