Eerste thuis overwinning Eenrum B junioren.

Drie uitwedstrijden ongeslagen 9 punten 20 doelpunten voor voor 6 tegen

Met een gemiddelde van vijf voor en twee tegen is het iedere keer weer een doelpunt feest bij de B junioren. Helaas was de selectie uit gedund vanwege andere verplichtingen van Arend en de geblesseerde David. We hadden een stel goede vervangers namelijk Erik en Sam. Twee talentvolle voetballers. Het was duidelijk te merken dat we niet zo speelden als we normaal doen. Een van onze beeld bepalende spelers was net hersteld van zijn griepje. Maar des ondanks wisten we toch nog een redelijke pot voetbal op de mat te leggen. Onze tegenstander is een technische ploeg met allemaal eerste jaars B junioren. Onze gasten hadden zoveel kansen gemist dat het eigenlijk met de rust 2-4 voor hun had moeten zijn. Maar onze verdediging en keeper deeden goed hun best (altijd) zodat wij met een voorsprong de rust in gingen. De tweede helft werd er iets beter gevoetbald door Eenrum en minder goed door de Lycurgers. Deze zijn gewend aan kunst gras. De uitslag is uiteindelijk 6-2 geworden.

Dus nog steeds ongeslagen vier wedstrijden 12 punten 26 doelpunten voor 9 tegen

Met nog twee uitoverwinningen te gaan kan er een leuk feestje ontstaan op 22 november thuis in Eenrum.