Eenrum zaaldames eindigen als 2e

Daar de laatste competitiewedstrijden voor de zaalvoetbaldames van Eenrum tegen REUZ en GSFV Drs. Vijfje 5 niet meer gespeeld zullen worden is de eindstand nu ook bekend. De dames zijn op een verdienstelijke 2e plaats geëindigd en hoeven alleen kampioen REUZ uit Vries voor zich laten gaan. Uit 18 wedstrijden werden 41 punten behaald bestaande uit 13 overwinningen, 2 gelijke spelen en 3 nederlagen. Het doelsaldo was ook indrukkendwekkend: 112 voor maar ook 74 doelpunten tegen. De doelpunten kwamen op naam van Sarah Rijzinga 61, Anda Toonder 23, Ellen Toonder 8, Margriet Rozema 4, Janet Toonder 3, Linda Bolt 3, Kim Mulder 3, Korinne Huizenga 2, Selina Vorenkamp 2, tegenstander 2 en Romy Rijzinga 1. Sarah Rijzinga zal het komende seizoen niet meer van de partij zijn daar zij overgaat naar het nieuwe damestopteam van de v.v. Nieuw Roden. Wel heeft de behendige en snelle Kim Mulder te kennen gegeven het team te komen versterken zodat Eenrum met goede moed het nieuwe seizoen zal ingaan.