Eenrum VR3 kampioen

Het 7 tegen 7 damesteam van de v.v. Eenrum, spelende onder de naam Eenrum VR3, heeft op vrijdagavond 7 juni in Winsum zonder te spelen het kampioenschap gepakt in de 7e klasse 23 voorjaarscompetitie. Het team bestond nu uit Annika Werkman, Iris Knol, Romy Rijzinga, Linda Faber, Christina Prins, Maaike Lokken, Margriet Bijlholt, Minke Toonder, Vera Toonder en Ellen Toonder. Afwezig waren Korinne Huizenga, Elize Toonder, Kim Melchior en Adi Rozen. Daar wederom OKVC uit Oldehove en ook SC Loppersum 2 uit het gelijknamige dorp niet kwamen opdagen leden deze ploegen zowel tegen vv Winsum 3 als tegen Eenrum 3 een reglementaire 3-0 nederlaag. De wedstrijd tussen Eenrum en Winsum zou nog wel beginnen maar het onweer en bliksem noodzaakte de scheidsrechter om het duel alsnog af te lasten. Hierdoor werd Eenrum kampioen met 26 punten uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van 25 voor en slechts 3 tegen. De doelpunten kwamen op naam van Anda Toonder 7, Linda Faber 2, Maaike Lokken 2, Kim Melchior 2, Ellen Toonder 2, Selina Vorenkamp 1 en reglementaire doelpunten 9. Later op de avond feliciteerde interim-voorzitter Sandra Nubé het team met het behaalde kampioenschap en werden er bloemen uitgereikt. Komende vrijdag zijn de dames actief op het toernooi van NEC Delfzijl.