Eenrum VR3 even wat minder

Op Sportpark “De Lange Twee” te Sauwerd vond vrijdagavond 12 oktober de derde competitieronde plaats in de 7e klasse 19 najaar van het dames 7 tegen 7-voetbal. Eenrum 3 was hier met de volgende dames: Christina Prins, Linda Faber, Selina Vorenkamp, Adi Rozen, Margriet Bijlholt, Maaike Lokken, Ellen Toonder, Elize Toonder, Korinne Huizenga, Anda Toonder, Minke Toonder en Vera Toonder. De volgende wedstrijden werden gespeeld:

OKVC – Eenrum 3                                                                             2-1

Dit begon goed voor Eenrum dat aanvankelijk de wedstrijd controleerde. Het was echter OKVC dat na 5 minuten ineens op 1-0 stond. Gelukkig wist Anda Toonder een minuut later de stand alweer naar 1-1 te trekken. OKVC werd wat driester maar ook Eenrum liet zich niet onbetuigd. Zo zag Maaike Lokken haar schot naast gaan en stuitte Selina Vorenkamp op de keepster. Het was toch OKVC dat na een uitgespeelde aanval in de 11e minuut ineens op 2-1 stond. Eenrum zette nog even aan terwijl het onderwijl OKVC van verdere treffers wist af te houden maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen zodat 2-1 ook de eindstand werd.

SIOS 2 – vv Zeester                                                                             0-1

OKVC – vv Zeester                                                                               0-2

Eenrum 3 – SIOS 2                                                                             0-2

Dit werd een gelijk opgaande wedstrijd waarbij SIOS al eerste toesloeg. Een schot ineens in de 6e minuut betekende 0-1 voor SIOS. Eenrum probeerde wat terug te doen maar slaagde daar niet in. Het was weer SIOS dat haar voorsprong uitbreidde. In de 12e minuut mocht het door na een overtreding op Margriet Bijlholt die hierbij geblesseerd uitviel wat 0-2 betekende. Hierna liet keepster Prins niets meer door en was Eenrum zelf ook voorin nog bijna succesvol maar Vera en Anda Toonder waren onfortuinlijk.

SIOS 2 – OKVC                                                                                        2-0

vv Zeester – Eenrum 3                                                                      0-1

Een wedstrijd waarbij beide team van gelijkwaardig niveau waren. Eenrum was toch de betere ploeg terwijl Zeester het wat te gemakkelijk opvatte. Eenrum drong meer aan maar het duurde tot de 14e minuut eer dit resultaat opleverde. Ellen Toonder gaf de voorzet en zus Anda schoot de bal binnen: 0-1. Eenrum wilde meer maar voorin wilde het niet meer lukken. Ook Zeester probeerde wel de gelijkmaker te maken maar de defensie en keepster van Eenrum gaven de speelsters uit Zoutkamp hier geen gelegenheid meer toe zodat Eenrum haar laatste duel met 0-1 winnend afsloot.

Dit leverde de volgende stand op:

1. SIOS 2                9   5    3    1    18    11- 4
  2. vv Zeester        9   3    4    2    13      6- 4