Eenrum F3 – Pelikanen F3

Op 22 maart stond voor de jongste leden de wedstrijd tegen de Pelikanen op het programma(“moeten we tegen vogels voetballen?” werd er geroepen).

De jongens en meiden begonnen erg goed aan de wedstrijd maar al snel schoten de pelikanen er een in het net achter keeper Jarnick. Heel snel daarna besloot Ravi dat 1-1 een betere stand was. Daarna maakte Tom er 2-1 van en Ravi bijna 3-1(op de lat) en even later was het ook 3-1 door Ravi.
Eenrum werd nu een beetje slap en de pelikanen kwamen nog terug to 3-3 voor de rust.
Na een tactische bespreking van Joost gingen we vol in de aanval de 2e helft maar hij wou er niet in. En ja dan is het zo in het voetbal dat ie er aan de andere kant wel in gaat. En ondanks geweldig keeperswerk van Gijs werd het  toch 3-5. Toch zijn we erg trots op de toppers want er werd echt goed gespeeld met zelfs iets wat soms op positie spel leek.

Volgende week hebben we vrij en dat is ook wel verdiend