Eenrum D2 zorgt weer voor spektakel.

VVK thuis. Na 3 overwinningen hadden enkele spelers het idee dat ook VVK wel zou worden opgerold. Of het hierdoor kwam of gewoon omdat een aantal spelers nog niet helemaal wakker waren valt niet te zeggen, maar een feit was wel dat Eenrum nogal slap aan de wedstrijd begon. Natuurlijk, Hennoc buffelde zoals we inmiddels van hem gewend waren en ook andere spelers probeerden wel wat, maar het lukte allemaal niet echt. D2 had geluk dat Liene achterin stond, die als een van de weinigen wel haar mannetje stond en veel opruimde. Ook Domenic verdedigde naar behoren. VVK maakte dankbaar gebruik van het wat mindere spel van Eenrum en wist dan ook twee keer te scoren. Gaande weg de eerste helft kwam Eenrum toch iets beter in het spel, een mooie solo van Tycho, eentje van Amelie en een paar mooie voorzetten van Amber waren goed om te zien, maar helaas werd er niet uit gescoord. Aan het einde van de eerste helft was er opeens een mooie aanval over meerdere schijven, waaruit onze gastspeler Marik de 1-2 op het elektronisch scorebord kon laten zetten.
In de rust was er dus nog heel wat te doen voor coach Dennis.

Wat hij precies gedaan had in de rust is niet bekend, maar het moet wel een Wonderspeech geweest zijn. Eenrum kwam het veld weer op……..de aanvallers en middenvelders gaven VVK geen kans meer om een fatsoenlijke aanval op te zetten. Zodra iemand van hen de bal had, zaten er direct minimaal 2 spelers van eenrum bovenop! En als ze erin slaagden om een aanvaller te bereiken waren de verdedigers er onmiddellijk bij om ze duidelijk te maken dat het afgelopen was voor VVK. Tekenend voor het zeer goede spel was dat keepster Kim in de gehele tweede helft geen bal aangeraakt heeft.

Toch bleef het nog heel lang 1-2! Maar toen gebeurde er wat. Op links werd Hidde wakker..keek eens om zich heen….ontdekte dat hij op het voetbalveld stond en stroopte zijn mouwen op! De ene mooie actie na de andere volgde. Het werd 2-2, het werd 3-2, 4-2 en ook nog 5-2. De rest van het team bleef intussen gewoon doorgaan met VVK helemaal vast op hun eigen helft te zetten en Hennoc slaagde er op miraculeuze wijze ook nog in de 6-2 aan te tekenen. Te vermelden is ook nog de actie van Amelie. In haar eentje zette ze de gehele verdediging van VVK te kakken en ging alleen op de keeper af. Of het nu medelijden was of iets anders valt niet te zeggen, maar vrij voor het doel mikte ze vervolgens op de cornervlag. Helaas, deze actie had zeker een doelpunt verdient!

Hidde
  De D2-er van de wedstrijd heeft zijn uitverkiezing te danken aan 1 kwartier voetballen, maar dit was dan ook een kwartiertje om in te lijsten! Hidde was de man van de wedstrijd!