Eenrum 2 verliest dramatische pot

Over de wedstrijd van afgelopen zondag valt geen fatsoenlijk woord te zeggen, gewoon een drama. Zelfs met de gebruikelijke scheut fantasie valt er niks van te maken. Op naar volgende week.

Lulletje van de Week

Deze week was de uitreiking van de prijs erg lastig iedereen was namelijk dramatisch slecht, toch wist martijn een keuze te maken. De prijs moest maar naar Bart gaan. Martijn had er het volgende over te zeggen:

”Het krijt van de middenlijn zat op zijn schoen en daar was dan ook alles mee gezegd”

2014-04-13 12.13.56

Bart was echter niet zo blij met zijn prijs, ik was op tijd, ik versliep me niet en heb niet zoveel ballen doorgelaten en toch krijg ik hem…..Onterecht…

Vorige winnaars van ”het lulletje van de week”

1. Richard de Vries (foto)
  2. Kevin Oostema (foto)
  3. Michiel Elema (foto)
  4. Marik Gnodde (foto)
  5. Sjoerd Salomons (foto)
  6. Martijn Lefferts (foto)

Winnaars van de vrijkaarten actie

Gefeliciteerd: Jesse Meijer, Karel Biemond, Thomas Benus en Richard de Vries. Jullie kunnen volgende week gewoon doorlopen om van onze wedstrijd te bewonderen, en dat zonder te betalen.