Eenrum 2 verliest de 6e plaats

Eenrum 2 had afgelopen weken na aanleiding van  alle media aandacht na derby toch wel op groepies gerekend. Echter was Richard de Vries de enige die al een aantal week wat dames voor de deur heeft liggen. ”Ik struikel er zelfs over” aldus de Vries.

Deze week stond de wedstrijd tegen Groninger Boys 4 op het programma, de thuis wedstrijd was gewonnen met 4-1. Eenrum was dus uit op een dubbelslag. Echter leek het in de eerste minuten al mis te gaan. Groninger Boys kwam snel op 1-0 en niet veel later maakten ze ook de 2-0. Eenrum wist gelukkig toch nog wat terug te doen, door een snelle actie op het middenveld van euf stuurde hij Elema richting de goal. Elema kwam 1 op 1 met de keeper, hij hield overzicht en werd niet zelfzuchtig en bracht Sjoerd Salomos in stelling. Die hem in schoot. (kleine kanttekening: Dit schot ging akelig dicht langs de paal langs en leek zelfs mis te gaan.)

Niet veel later kreeg sjoerd een 90 % kans om de bal in te koppen maar kopte over. Ook Smit kreeg nog een goede kans vanuit een vrije trap, raar genoeg vreesde de tegenstander niet voor Smit zijn vrije trap. Ze kijken duidelijk te weinig TV Noord.

Eenrum wist later ook niet te profiteren van de eerder gemaakte aansluitingstreffer en ging tot overmaat van ramp zelfs met 3-1 terug naar de kleedkamer.

Eenrum begon de tweede helft een stuk sterker dan de eerste helft en creëerde snel kansen maar deze werden helaas niet benut. Eenrum bleef strijden maar Groninger Boys wisten helaas nog 1-4 te maken. Eenrum bleef doorgaan tot de laatste minuut helaas zat er niet meer in dan een 4-1 nederlaag. Hierdoor verloor eenrum 2 de 6e plaats en staat het nu 7e. Volgende week SVMH uit.

Lulletje van de week

Deze week werd het lulletje van de week uitgereikt door Sjoerd nadat hij er 2 week van heeft mogen genieten. Het lulletje van de week ging deze week naar Martijn Lefferts.

”Eigenlijk onterecht dat hij hem nog niet eerder heeft gekregen”

Aldus gopro loze gopro Bart.

Vorige winnaars van ”het lulletje van de week”

1. Richard de Vries
  2. Kevin Oostema
  3. Michiel Elema
  4. Marik Gnodde
  5. Sjoerd Salomons

Vrijkaarten

Aangezien we na ons tv optreden nog steeds weinig publiek hebben, deze week kans op 2 vrijkaarten voor de eerste volgende thuiswedstrijd van Eenrum 2. Deel dit artikel op Facebook en maak kans op die gratis kaarten !!!