Eenrum 2 verlies van Amicitia

Afgelopen zondag (10-03-2014) stond de wedstrijd tegen Amicitia VMC 6 op het programma. In de uitwedstrijd had Eenrum met 3-7 gewonnen. Eenrum trad deze zondag aan met een uitgedunde selectie, gelukkig hielpen de A’s en één speler van het derde het tweede uit de brand. Bedankt!!! Na een openingstreffer van Michiel Elema (en het veld) ging Eenrum goed van start. Echter volgde niet veel later de gelijkmaker. Na nog 2 goals van Amicita kwam de rust stand op 1-3. Na een knullige eigen goal van Amicitia kwam de stand snel na rust weer op 2-3. Ook scoorde Jeroen Smit van uit een vrije trap nog een goal. Echter scoorde Amicitia nog 6 maal, hierdoor kwam de stand op 3-9. Gelukkig scoorde Richard de Vries nog vanachter zijn standbeen, binnenkant paal, onderkant lat. (Oh nee dit was in één van zijn wilde dromen). Hierdoor bleef de stand op 3-9. Amicitia bleef hierdoor boven Eenrum staan in het klassement, ook Velocitas is Eenrum dit weekend voorbij gegaan. Eenrum 2 staat na dit weekend op 7e plaats met maar 4 punten achter de nummer 3. Genoeg kansen nog voor een mooie klassering dit seizoen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Woltersum 2 op het programma. (Uit en thuis wedstrijd tegen Woltersum zijn omgedraaid.)

Lulletje van de week

Ook deze week werd het ”lulletje van de week weer uitgereikt”, deze keer uit de handen van Michiel Elema het lulletje van de vorige week.

Deze week ging de prijs voor de prijs voor de meest falende speler van de week naar Marik Gnodde.

”Ik kreeg de wind van voren”

Vorige winnaars van het ”Lulletje van de week”

1. Richard de Vries (foto)
  2. Kevin Oostema (foto)