Eenrum 2 start goed

Richard na carnaval

Richard de Vries zijn voorbereiding

Zondag 2 maart, de dag na carnaval stond de eerste wedstrijd na de winterstop tegen hoogkerk 4 op het programma. Richard de Vries had vandaag een wat aangepaste wedstrijd voorbereiding.

Na een 2-0 nederlaag in de uit wedstrijd was Eenrum uit op revanche. Dit leek al snel te gaan lukken na een snelle openingstreffer van Kevin Oostema. Niet veel later maakte hij ook de 2-0. Na een assist van Kevin schoot Michiel Elema de 3-0 binnen. Tevens de rust stand.

Na rust kreeg eenrum weer veel kansen waarvan er 2 benut werden, opnieuw door Kevin en Elema.

Lulletje van de week

Michiel Elema met zijn prachtige prijs

Kevin Oostema heeft de hele winterstop kunnen genieten van zijn prijs ”Het lulletje van de week” , de prijs voor de meest falende speler van de week.

Een keuze voor een nieuw lulletje van de week was deze week echter moeilijk. Na lang overleg met zichzelf heeft Kevin unaniem besloten om de prijs toe te kennen aan Michiel Elema.

Als je zoveel kansen mist dan ben je toch wel een lulletje

Vorige winnaars van het ”Lulletje van de week”

1. Richard de Vries (foto)
          2. Kevin Oostema (foto)