Eenrum 2 – Niekerk 3

Na het grasloze verlies stond de grasvolle wedstrijd tegen Niekerk 3 op het programma. Thuis was met 4-2 gewonnen, in de uitwedstrijd zou dit dus ook moeten kunnen. Echter staat Niekerk niet voor niets 3e in het klassement.

Bart wou deze zondag zeker zijn van een basisplek en was daardoor een kwartier te vroeg aanwezig. Goed bezig!!! (of was het toch iets anders?)IMG-20140518-WA0002

Karel en Jesse (en Richard) begonnen met een brede glimlach op hun gezicht aan deze wedstrijd ze hadden namelijk eindelijk hun vrijkaartje gekregen.IMG-20140518-WA0006

Na het omkleden bleken enkele spelers van Eenrum 2 al bedreigd te zijn door de tegenstander. Hopelijk heeft dit ze niet te veel van slag gebracht.IMG-20140518-WA0009

Meteen na het eerste fluitsignaal ging Eenrum opzoek naar de goal van Niekerk, dit lukte met een paar fraaie acties een hakballetje van Elema een vrije bal richting de goal. Toch wist Niekerk na rommelig weg werken van Eenrum de eerste goal te maken.

Na deze vroege goal bleef Eenrum door gaan met aanvallen met kansen van Elema, Euf, Jesse en zelfs aanvallend werk van voorstopper Karel. Niekerk bleef kleine kansjes creëren maar wachtte te lang met schieten of verspeelde knullig de bal. In de 20e minuut wist euf de bal van de verdediging van Niekerk te onderscheppen en te schieten. Helaas wist de keeper te redden

Niet veel later weet Niekerk door de Eenrum verdediging te spelen en vervolgens de 2-0 te scoren. Na een half uur creëert euf opnieuw en goede kans lobt de bal over de keeper maar stuit via de onderkant van de lat uit de goal. Enkele seconden later legt elema aan voor een schot, de keeper laat los. GOAAAL. 2-1. Vlak voor rust weet Niekerk vanuit buitenspel nog de 3-1 te scoren.

Rust

Na de thee komt Smit in het veld voor euf, Smit laat  binnen enkele minuten van zich gelden door een vrije bal de kruising in te strepen 3-2. Vijf minuten later mag hij nogmaals aan leggen voor een vrije trap dit maal mis. Wat zat er in de thee van die jonge vraagt Dennis zich af vanaf de bank.

Een kwartier na rust weet Niekerk zich weer eens voor de Eenrum goal te vertonen en scoren ook nog 4-2, nog geen 2 minuten later komen ze weer voor de goal en scoren ze de 5-2. Twee kansen twee goals

In de 70e minuut een merkwaardige actie van Bart, hij pakt de bal (of toch niet), de bal valt voor de voeten van een speler van Niekerk. Bart bedenkt zich niet en stort zich op de bal. Penalty en 6-2.

Iets later valt Euf in die wel geteld 2 minuten bezig was om zich klaar te maken. Ook weet Dennis zich op een vreemde manier voor te bereiden op zijn invalbeurt. (zie de foto)

Laten we over de resterede wedstrijd maar niet teveel woorden meer vuil maken. 7-2, 8-2. Volgende week Velocitas thuis dan wel 3 punten ?

Lulletje van de Week

Bart was misschien wel de sportiefste speler van deze zondag.

Geef mij het lulletje maar. Ik maakte de duidelijkste blunder.

Toch heb ik het vermoeden dat Bart toch wat van slag was met het behalen van deze prijs. Hij weet niet echt wat hij met het lulletje aan moet. Bart hij moet boven de open haard staan.

IMG-20140521-WA0000