Derby van het noorden Eenrum 2 – Kloosterburen 2 (met unieke beelden)

Zondag 23 maart stond de derby:  Eenrum 2 – Kloosterburen 2 op het programma. Kloosterburen schudde Eenrum binnen 2 minuten al wakker (ook al was het al 12 uur) 0-1. Niet veel later wist Eenrum wat terug te doen KAREL gaf een geweldige steekbal op Elema die de bal daarna in prikte 1-1. Na deze goal ging het redelijk gelijk op toch kreeg GoPro Bart de 1-2 om zijn oren. Vlak voor de rust wist kloosterburen de stand ook nog op 1-3 te brengen.

Rust!! Jesse Meijer was tot nu toe foutloos, voor zo lang het duurde

Na een ongelukkige samenloop van omstandigheden tussen Elema en een speler van kloosterburen. Die helaas van het veld gehaald moest worden met de auto. Beterschap vanaf de Eenrum kant. Nadat het spel bijna een kwartier had stil gelegen begon Eenrum erg sterk te voetballen met veel druk naar voren.  Euf (ja gewoon euf) bracht de stand op 2-3.

Ook Jesse Meijer had nog een kans op een goal. Hij had bijna de 2-4 voor Kloosterburen op de sloffen liggen, echter redde Bart knap.  Jesse gelukkig scoorde je niet anders was je het lulletje van de week geweest.

Eenrum bleef druk geven waarna Thomas Benus uiteindelijk (in de 89 minuut) met een  lange solo het veld overstak en net buiten de 16 neergelegd werd. Smit legde aan voor de vrije trap, nadat hij eindelijk een goede bal gevonden had. Smit schoot onder de muur door en nam wraak 3-3. Eenrum bleef in een overwinning geloven ook al waren er nog maar enkele minuten te gaan.

Na een geweldige lange bal van Jesse op Marik, die hem aflegde op Euf, die de bal knap mee nam en scoorde. (Mede dankzij de geweldig coaching van Richard de Vries 😉 ). Met nog 1 minuut te spelen, speelde Eenrum bijna alle ballen over de zijlijn om de tijd wat sneller te laten verstrijken.

De eenrum 2 ballenjongen van de week : Marik gnodde

Door deze derby te winnen komt Eenrum weer gelijk met Kloosterburen.

Unieke beelden

Deze week unieke beelden gefilmd door Bart Oosterveld & Marik Gnodde


Zoals Richard de Vries zegt: “Eredivisie Live is er niks bij! Geniaal”

Lulletje van de week

Ook deze week werd er weer gestreden om de prijs die niemand wil, het lulletje van de week. Deze week niet één winnaar maar twee, een winnaar van Eenrum en een voor Kloosterburen (hebben ze toch nog iets gewonnen). De maker van de overtreding op Benus, Wouter Korhorn, gefeliciteerd met je prijs. (foto).

De tweede winnaar van vandaag was minder blij met zijn prijs. En wou graag 3 reden waarom hij hem verdiende, nou sjoerd hier komen ze:

  1. Kans nummer 1
  2. Kans nummer 2
  3. Kans nummer 3

Vorige winnaars van ”het lulletje van de week”

  1. Richard de Vries (foto)
  2. Kevin Oostema (foto)
  3. Michiel Elema (foto)
  4. Marik Gnodde (foto)

 

Deze week hadden we nog een reporter langs het veld staan Jitse Drent. Zijn verslag is hier te lezen