December – Tjidsger Veenstra

Samen doen is beter!

Bij onze club gelukkig geen loze kreet! Vele mensen, jong en oud, besteden een deel van hun vrije tijd aan de voetbalclub. Bardienstje draaien, wedstrijdje fluiten, (jeugd)team coachen of trainen, onderhoud aan velden of gebouwen of iets op bestuurlijk niveau doen, overal staan er mensen klaar voor onze vereniging.

Daarom willen we deze mensen een keertje in het zonnetje zetten. Iedere maand pikken we er iemand uit die we op deze plek namens de gehele vereniging willen bedanken voor wat ze doen.

De maand december is voor Tjidsger Veenstra. Tjidsger kan men zonder te overdrijven een zeer bevlogen leider van ons eerste herenteam noemen. Een man die er bijna dagelijks mee bezig is. Alles rondom zijn elftal is belangrijk. Het programmaboekje op zondag, het maken van filmpjes van de wedstrijden (wie kent ze niet, wekelijks te bewonderen op deze site), de lengte van het gras op zondag, maar ook is hij er mede verantwoordelijk voor dat onze vereniging bij uit en thuis wedstrijden een nette uitstraling heeft naar tegenstanders en scheidsrechters. Het invullen van wedstrijdformulieren, het behandelen van eventuele strafzaken, op mde trainingsavonden staat hij achter de bar als onze Dikkie er niet is, we kunnen nog wel even doorgaan met opsommen, maar laten het hier bij.

Naast dit alles is het ook een man die belangstelling heeft en meedenkt met de rest van de vereniging, iets wat ook zeer gewaardeerd wordt. Wat ook niet vergeten mag worden in dit verhaal is zijn vrouw Marja, zijn steun en toeverlaat bij het filmen op zondag.

DSC_4013

Tjidsger en Marja, beiden uiterst rechts op de foto tijdens de presentatie van de nieuwe tenues.