CLUB VAN 50 van de V.V. Eenrum

Wij, Erik Hamminga, Lineke Nienhuis, Diny Toonder, Wim Nubé en Bjørn Faber, willen de Club van 50 van de V.V. Eenrum nieuw leven inblazen. Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen die de vereniging een warm hart toedragen en lid willen worden van deze club voor € 50 per jaar. De club van 50 is voor iedereen: leden, oud-leden, ouders, opa’s en oma’s, etc..

Met deze extra financiële ondersteuning willen wij het voetballen bij onze vereniging nog aantrekkelijker maken door investeringen te doen die niet uit de gewone contributieopbrengsten betaald kunnen worden. Dit kan bv. zijn een verzoek om een nieuw scorebord; een bijdrage voor een teamuitje; geld voor leuke jeugdactiviteiten; etc. etc. Iedereen kan schriftelijk een sponsorverzoek indienen bij één van de commissie leden.

Wat krijgt u terug als u lid wordt van de Club van 50?

• U ontvangt heel veel dankbaarheid vanuit de vereniging
  • Vermelding op het ledenbord in onze kantine en een vermelding op de website van de VV Eenrum op de pagina van de Club van 50
  • Gratis toegang tot onze activiteiten

Is dit ook iets voor u?

Wilt u op deze manier onze vereniging ondersteunen? Meld u dan aan middels bijgaand aanmeldingsformulier en verstuur het formulier per mail naar de penningmeester van de Club van 50: clubvan50@vveenrum.nl of lever het formulier persoonlijk in bij één van de commissieleden of in de daarvoor bestemde brievenbus in de kantine.

U zou ons er flink mee helpen!