Wij zijn voor onze vereniging op zoek naar vrijwilligers in diverse functies. Wij bieden leuke werkzaamheden binnen een bloeiende vereniging.

De functies die wij aanbieden

Gastheer/vrouw
Taken van de functie:

• Controle op het speelklaar zijn van de voetbalvelden: zijn de doelnetten naar beneden gehangen en cornervlaggen om het veld geplaatst. (Dit wordt gedaan, men moet alleen wel even controleren of het daadwerkelijk is gebeurd.)
  • Gastverenigingen ontvangen met koffie, wegwijs maken op het sportpark
  • Eigen leiders en scheidsrechters ontvangen met koffie
  • wedstrijdformulieren afhandelen via de computer
  • Planbord van de kleedkamerindeling controleren. Ook dit wordt gedaan, even controleren en de gasten ernaar verwijzen.
  • Hand en spandiensten rond de wedstrijden verrichten: EHBO koffer, reservetenues en sleutels beheren, etc.
  • Het checken of het barpersoneel aanwezig is en zo niet actie ondernemen.

Kantinemedewerker
Taken van de functie:

• Het openen op de zaterdagochtend van de kantine
  • Het beheren van de kantine met baractiviteiten
  • Naleven huishoudelijk reglement
  • Het ophalen en wegbrengen van de kas van en naar de penningmeester
  • Kasbeheer van de verkopen in de kantine
  • Bijhouden genoten consumpties trainers, leiders, vrijwilligers, vergaderingen
  • Toezicht houden op naleving van alcoholverkoop aan 18 jarigen
  • Het verzorgen van thee of ranja in de rust

Het kan zijn dat u wel wat wil doen voor de club maar niet in bovenstaande functies. Neem dan contact met ons op! We kunnen in diverse functies nog vrijwilligers gebruiken.

Voor elke functie geldt:
Voor elke functie geldt dat je ze uitvoert met 2 personen. De eerste keer wordt je ontvangen door de vrijwilligersbegeleider die u verder wegwijs maakt binnen de vereniging.

Rechten:  Vrije consumptie tijdens werkzaamheden
Plichten: Tijdig afmelden en zorgen voor vervanging bij verhindering.
Tijdsbeslag functie: 1 x per maand een zaterdag- of zondagdienst van 8.00-12.00 uur of 12.00-16.00 uur.

Tijdsduur en frequentie van de diensten: is in onderling overleg anders af te spreken. De kantinediensten en de diensten van de gastheer/gastvrouw worden alleen gedurende het seizoen gedraaid. Het seizoen is van augustus t/m december en van maart t/m mei.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.