De VV Eenrum is een prachtige en bloeiende vereniging die haar zetel heeft in het mooie dorp Eenrum op het plaatselijke sportpark aan de J.J. Willingestraat. De VV Eenrum heeft in het verenigingsleven in Eenrum en directe omgeving een spilfunctie. Het sportpark is de plaats waarop sporters, supporters en belangstellenden wekelijks te vinden zijn om hun sport te beoefenen, te genieten van wedstrijden van de jongste jeugd tot en met de senioren en daarnaast in een ongedwongen sfeer “gewoon” gezellig met elkaar om te gaan. Respect met- en voor elkaar is daarbij vanzelfsprekend.

Voetbalvereniging EenrumDSC01711-bewerkt-658x1024

De voetbalvereniging Eenrum is opgericht in het jaar 1918. Sinds jaar en dag zijn er honderden mensen wekelijks betrokken in en om de velden. In het seizoen ’16/’17 telt de club 15 teams: JO7JO9, JO11-1, JO11-2, JO13-1, JO13-2, MO15, JO15, JO17Heren 1Heren 2Heren 3  en een 35+ team. Aan de start van het seizoen ’11/’12 is VV Eenrum de samenwerking aangegaan op het gebied van vrouwenvoetbal met voetbalvereniging Kloosterburen.
Met veel succes en een goede onderlinge band zijn hier twee damesteams uit voort gekomen welke onder de naam , EKC VR1 en EKC VR2 spelen. Ons complex beschikt over twee grote voetbalvelden, een trainingsveld, een fietsencross baan en een lange baan voor de motor- en paardensport. In September 2013 zijn de nieuwe kleedkamers geopend, waardoor we nu gebruik kunnen maken van 7 kleedkamers.