Bekeravontuur F’jes

Ook Dit jaar speelde de f1 weer 3 oefenpotjes voor de beker. Twee van die teams zitten ook bij ons in de competitie. Nou konden we direct zien of het niveau een beetje bij ons paste. We begonnen meten met Heraclieden oet altied lastig. Dat bleek wel weer want na 40 minuten stond er 9-1 op het papiertje van de scheids. Toch waren er goede dingen te zien. Daar werd dan ook op getraind door de nieuwe trainer Sjoerd. De volgende week konden we het proberen tegen rood zwart balfo. Hier hebben we vorig jaar 2 keer van verloren met 1-0 en 3-2. Dit keer ging het heel anders. De meisjes en jongens speelden goed over en aan het eind was het 8-2. De laatste wedstrijd was tegen Corenos die tot dan toe alles hadden gewonnen. Het werd een hele spanende wedstrijd. Eenrum kwam zelfs op voorsprong. Met een 2-2 stand werd de ranja genuttigd. Helaas viel Jesse (die normaal in e3 speelt) uit en we hadden geen wissels. Ik weet niet wat de coach van corenos heeft gedaan in de rust, Maar de tegenstander werd in eens een stuk beter. Eindstand was dan ook 5-2.